03 / 05 / 2024

Mart ayının en çok talep gören projeleri!

Mart ayının en çok talep gören projeleri!

Mart ayında lanse edilen 16 proje arasında en çok ilgi görenleri sizler için Yeni Akit Gazetesi yazarlarından Mehmet Canıtatlı derledi. İşte o projeler...



Mart ayında lanse edilen 16 proje arasında en çok ilgi görenleri sizler için Yeni Akit Gazetesi yazarlarından Mehmet Canıtatlı derledi. İşte o projeler...

  

KUZU GROUP & KAT GAYRİMENKUL – SEA PEARL ATAKÖY

İstanbul’un en değerli lokasyonlarından Ataköy’de inşa edilen Sea Pearl’de 320 bin 455 metrekare satılabilir alan bulunuyor. Metrekaresi minimum 7.200 dolardan satışa çıkarılan projenin ilk etabında 20 katlı 4 blok yer alacak. 631 ünitenin büyüklükleri 88 ile 398 metrekare arasında değişecek. İkinci etapta ise 750 daire ve 200 odalı bir otel inşa edilecek. Projenin ilk etabı Temmuz 2017’de tamamlanacak.


DUMANKAYA – FLEX OFİS BAHÇEŞEHİR

Dumankaya İnşaat’ın Avrupa Yakası’nın önemli yatırım alanlarından biri olan Bahçeşehir’de sıra dışı ve ayrıcalıklı bir home ofis konsepti ile hayata geçirdiği Flex Office Bahçeşehir ön satışa çıktığı ilk hafta bir rekora imza attı ve satışa çıkarılan ünitelerin yüzde 60’ı sahiplerini buldu. 32 katlı gökdelende 300 üniteden oluşan projede, home ofis hizmetleri kapsamında her türlü donatı yer alacak.


BİNRES – VADİTEPE GÖL EVLERİ

KİPTAŞ’ın Bahçeşehir‘in tam göbeğinde inşa ettiği 4 bin konutluk Vaditepe projesinin son halkası Vaditepe Gölevlerinde satışlar lansmana özel fiyatlar üzerinden devam ediyor. Binres İnşaat imzasıyla hayata geçirilen 5 bloklu proje 357 adet lüks konut ve 52 ticari üniteden oluşuyor. Vaditepe Göl Evleri’nde az sayıda 1+1 daire ile 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Daireler, şirket bünyesinde sunulan 24 aya kadar vade farksız (faizsiz) imkânıyla satılıyor. Peşin alımlarda yüzde 5 iskonto uygulanıyor.


DKY İNŞAAT – DKY KARTAL

DKY İnşaat, Kartal’da, içerisinde konut, ofis, alışveriş alanları bulunan bölgenin en prestijli projesini hayata geçirdi. 220 milyon dolar yatırım ile 21 bin 600 metrekare arazi üzerine inşaa edilmeye başlanan ‘DKY Kartal’ projesinin tamamında Adalar manzarası sunan balkonlu, 2+1,5, 3+1,5, 4+1,5, 5+1,5’lerden oluşan 331 konut bulunuyor. 5 ile 7 metrekare büyüklüğündeki açılıp kapanabilen balkonlar, İstanbul’a balkon keyfini geri getirirken salonlara ekstra alan sağlıyor. Konut ve ofislerin yanı sıra Metro Cash & Carry’nin de yer alacağı DKY Kartal, sakinlerine birçok avantajı beraberinde sunuyor. Lansmana özel fiyatlarla satılan dairelerin metrekaresi 3.900 liradan başlıyor.


İHLAS YAPI – BİZİM EVLER 7

28 Mart’ta ilk blokları satışa sunulan Bizim Evler 7 projesinin satış ofisini onlarca aile ziyaret etti. Ispartakule bölgesindeki satış ofisini ziyaret edenler projeyle ilgili detaylı bilgi alırken, iki günde yaklaşık 200 daire için sözleşme imzalandı. 532 konut ve 43 ticari ünitenin yer aldığı Bizimevler 7 için ön talep sürecinde beş binin üzerinde bilgi talebi geldi. Metrekare birim fiyatının minimum 3 bin lira seviyesinde olduğu projede en ucuz daire fiyatı ise 300 bin lira düzeyinden alıcı buldu. Bizim Evler 7, Küçükçekmece Gölü ile Marmara Denizi‘ne hakim konumu ile Ispartakule’nin otobana nazır son toplu konut arazisi üzerinde inşa edilecek. Projedeki daire tipleri 2+1,3+1 ve 4+1 olarak planlandı.


SUR YAPI MİRAGE – SUR YAPI İLKBAHAR

2014’ün aylarında Bursa’daki MARKA projesine imza atan Altan Elmas ve ekibi, bu yıl İstanbul Güneşli ve Sultanbeyli’de iki yeni konut projesi inşa edecek. Sur Yapı’nın 300 milyon liralık yatırım ve ‘Prestij Tarz Kazandı’ sloganıyla Güneşli’de inşa edeceği Mirage Rezidans, 17 katlı 3 bloktan oluşuyor. 60 mağazalık bir alışveriş caddesinin de yer alacağı projede 1+1, 2+1,3+1 ve 4+1 olmak üzere 342 rezidans daire bulunuyor. Sur Yapı’nın 250 milyon liralık yatırımla Sultanbeyli’de hayata geçirdiği Sur Yapı İlkbahar projesinde de geniş peyzaj alanları ile öne çıkan az katlı bloklar inşa edilecek. Her iki projede de lansmana özel yüzde 10 indirim fırsatının yanı sıra sıfır faiz oranıyla alım imkânı da sunuluyor.


SERVET GYO – FLATOFİS KAĞITHANE

Sinpaş, iş dünyasına kazandırdığı Flatofis serisinin ikinci adresini Kağıthane olarak belirledi. Sinpaş Holding iştiraklerinden Servet GYO imzasıyla hayat bulacak olan proje yatay konseptte inşa edilecek. Şirketlerinin ilk önce Haliç’te Türkiye’nin ilk A+ yatay ofisini geliştirdiğini dile getiren Servet GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, ‘’Flatofis’in ikinci halkasını Kağıthane’ye taşırken verimlilik esaslı hareket ettik. Özel toplantı salonları, rezidans hizmetleri, restoranları ve depolama alanlarıyla bilinen ofis binası anlayışını bütünüyle değiştiren Flatofis, Kağıthane’de de birçok şirketin yeni gözde merkezi olacak’’ dedi. Proje satış odaklı inşa etmediklerini dile getiren Sefa Çelik, ‘’ Yatırım değeri 75 milyon dolar olan Flatofis Kağıthane’de, Flatofis’te edindiğimiz tecrübeyi yansıtacağız. 1.700 metrekareden 15.000 metrekareye kadar kiralama imkânı sunulacak. Kağıthane’de Flatofis farkını yeniden ortaya koyacağız’’ diye konuştu.


Mehmet Canıtatlı-Yeni Akit


Geri Dön