29 / 04 / 2024

Martı grubu otelleri bir çok ödül aldı!

Martı grubu otelleri bir çok ödül aldı!

Türk turizm sektörünün köklü kuruluşlarından Martı Grubu, yılın ilk yarısını ödüllerle karşıladı. 2013 yılında Martı Resort, Martı La Perla, Martı Marina & Yacht Club, Martı Hemithea, Martı Myra ve Martı İstanbul sektöründe bir çok ödüle layık görüldü...



Gruptan yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "Dünyaca ünlü seyahat dergisi Conde Nast Traveller tarafından dünyanın en iyi yeni 50 otelinden biri seçilen Martı İstanbul Hotel, turizm sektöründe çok önemli bir başarıyı ifade eden The Hot List'e Türkiye'den giren tek otel oldu. 


Martı Ayrıca, Orta Asya ve Türkiye Otel Yatırım Konferansı CATHİC tarafından 'Bölgenin En İyi Yeni Şehir Oteli' ödülüne layık bulunan tesis, dünyanın en çok takip edilen toplantı ve organizasyon planlama sitesi International Meeting Review tarafından da Avrupa'nın en iyi toplantı otellerinden biri seçildi. 


5 Altın Çapa... 

Tüm dünyadan tatilcilerin yorumlarını paylaştığı Zoover Martı Resort,Martı Myra ve Martı La Perla'ya çok tavsiye edilenler listesinde yer verirken, Martı Resort ve Martı La Perla'ya bir ödül de Avrupa'nın en büyük seyahat tavsiye sitelerinden biri olan Holidaycheck.com tarafından verildi. Martı Marina & Yacth Club bünyesinde Mayıs 2012'de hizmete Marina giren lüks butik otel Martı Hemithea ise CATHİC tarafından 'Bölgenin En İyi Yeni Oteli' ödülüne layık bulundu. Dünyanın en lüks yatlarının önemli destinasyonlarından biri olan Martı Marina&Yacht Club "5 Altın Çapa" ödülünü aldı." 


Milliyet Gazetesi


Geri Dön