29 / 04 / 2024

İnegöl Mobilimo, En İyi Yerel AVM ödülü aldı!

İnegöl Mobilimo, En İyi Yerel AVM ödülü aldı!

Emlak ve konut sektörünün önemli markası Emlak Sayfası'nın, ülke ekonomisinin lokomotifi olan inşaat ve gayrimenkul sektörlerinin ödüllendirilmesi için ilk defa düzenlediği "Şehrin Yıldızları" adlı gala gecesinde birçok ödül sahibini buldu.



Emlak ve konut sektörünün önemli markası Emlak Sayfası'nın, ülke ekonomisinin lokomotifi olan inşaat ve gayrimenkul sektörlerinin ödüllendirilmesi için ilk defa düzenlediği "Şehrin Yıldızları" adlı gala gecesinde birçok ödül sahibini buldu. Gecede 'En İyi Yerel AVM' kategorisinde ise ödüle layık görülen Çelebiler İnşaat ve Nettel Grup ortaklığıyla hayata geçirilen Mobilimo Mobilya Alışveriş Merkezi Projesi oldu. 


Gecede "En İyi Yerel AVM" dalında MOBİLİMO Mobilya Alışveriş Merkezi projesi ödülün sahibi oldu.  Mobilimo AVM projesinin ortaklarından Mehmet Çelebi, "Bu ödülü aldığımız için cidden çok mutluyuz. Böyle bir gecenin organize edilmesi gerçekten çok önemli. Bu ödülü bize layık gören herkese teşekkür ederiz" dedi. 


DEĞER KATACAK

Projenin ortaklarından Mehmet Refik Selik Mobilimo AVM Projesi' ne vurgu yaparak, "Gerçekten burada yer almak çok önemli, projemiz aşama aşama önce bölgesine, sonra Bursa ve Türkiye'ye değer katan bir proje olacak. Verdiğimiz emeklerin boşa olmadığını bu akşam bir kez daha gördük" şeklinde konuştu.

 

Mobilimo Mobilya AVM Satış Direktörü Murat Arpacı da mobilya sektörüne eksiksiz bir proje hazırladıklarını ve bu proje sayesinde İnegöl mobilya üreticilerinin dünya standartlarında bir merkeze kavuşacaklarını aynı zamanda mobilya parekende mağazacılığının da çok ciddi ivme kazanacağını ifade etti. 


Bursa Hakimiyet


Geri Dön