14 / 05 / 2024

İnegöl Mobilimo nerede

İnegöl Mobilimo nerede

Emlak ve konut sektörünün önemli markası Emlak Sayfası'nın, ülke ekonomisinin lokomotifi olan inşaat ve gayrimenkul sektörlerinin ödüllendirilmesi için ilk defa düzenlediği "Şehrin Yıldızları" adlı gala gecesinde birçok ödül sahibini buldu.

Gazeteci Fatih Portakal sordu: Bu yıl birikimler nerede değerlendiriliyor? Vatandaş 'tasarrufum yok' dedi!

Altın, dolar ve mevduat faizlerinde yaşanan artışlar yatırımları daha kıymetli hale getirdi. Gazeteci Fatih Portakal, X sosyal medya hesabından '2024 yılının ilk ayında tasarrufunuz varsa nerede değerlendiriyorsunuz?' sorusunu sordu. İşte gelen cevaplar... 

2023 seçimleri için yer sorgulama nasıl yapılır? Nerede oy kullanacağım?

2023 yılı, seçim yılı oldu için büyük bir önem taşıyor. Bir aydan az bir süre kalan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için seçmenler nerede oy kullanacağını merak etmeye başladı. 14 Mayıs seçiminde nerede oy kullanılacağı belli oldu mu?

İnegöl Vizyon nerede? İnegöl Vizyon fiyat listesi!

İnegöl Vizyon nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bursa'da hayata geçirilen İnegöl Vizyon nerede sorusunun yanıtı ve İnegöl Vizyon fiyat listesi...

Tapu iptal davası nasıl ve nerede açılır?

Tapu iptali davası kanunsuz bir şekilde düzenlenen tapu kaydının yeniden hukuka uygun hale getirilmesi için açılan tapu davası olarak biliniyor. Peki, tapu iptal davası nasıl ve nerede açılır? İşte tüm merak edilenler...

Kartepe Sağlıkkent Konutları nerede? 

Kartepe Sağlıkkent nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kartepe Sağlıkkent nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Göl İstanbul nerede?

Göl İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Göl İstanbul nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Ödül İstanbul nerede?

Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'ta hayata geçirdiği Ödül İstanbul projesinde 1+1 daireler 238 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki proje nerede yer alıyor?

Mobilimo AVM İnegöl'e marka değeri kazandıracak!

İnegöl'de hayata geçirilen, mimarisi ve modern tasarımı ile tüm dikkatleri üzerine çeken Mobilimo Mobilya AVM Satış Direktörü Murat Arpacı, İMDER ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Mobilimo AVM'de mağazalar kiraya veriliyor!

İnegöl' de hayata geçirilen ve yapımına başlandığı andan itibaren tüm dikkatleri üzerine çeken Mobilimo Mobilya AVM'nin beklenen lansmanı başladı.

İnegöl MOBİLİMO AVM projesi yoğun ilgiyle karşılandı!

İnegöl'de MOBİLİMO AVM'yi hayata geçiren Çelebiler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi, 12. CNR EXPO Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İMOB) gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Vira İstanbul Gül Proje nerede?

Toplam 1.155 adet konut ve 38 adet cadde mağazanın yer aldığı projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Vira İstanbul Gül Proje nerede?

Eryaman Kaşmir Göl Evleri nerede?

Daire fiyatlarının 300 bin TL'den başladığı Ankara Eryaman Kaşmir Göl Evleri 'nde toplam 1438 konut yer alıyor. Peki Eryaman Kaşmir Göl Evleri nerede?

Muhteşem Yüzyıl Evleri nerede?

Muhteşem Yüzyıl Evleri 192 adet konut, 6 adet ticari alan ve 9 adet ofisten meydana geliyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası ‘nda yükseliyor. Peki Muhteşem Yüzyıl Evleri nerede?

İnegöl Mobilimo nerede Haberi

İnegöl Mobilimo nerede

Emlak ve konut sektörünün önemli markası Emlak Sayfası'nın, ülke ekonomisinin lokomotifi olan inşaat ve gayrimenkul sektörlerinin ödüllendirilmesi için ilk defa düzenlediği "Şehrin Yıldızları" adlı gala gecesinde birçok ödül sahibini buldu. Gecede 'En İyi Yerel AVM' kategorisinde ise ödüle layık görülen Çelebiler İnşaat ve Nettel Grup ortaklığıyla hayata geçirilen Mobilimo Mobilya Alışveriş Merkezi Projesi oldu. 


Gecede "En İyi Yerel AVM" dalında MOBİLİMO Mobilya Alışveriş Merkezi projesi ödülün sahibi oldu.  Mobilimo AVM projesinin ortaklarından Mehmet Çelebi, "Bu ödülü aldığımız için cidden çok mutluyuz. Böyle bir gecenin organize edilmesi gerçekten çok önemli. Bu ödülü bize layık gören herkese teşekkür ederiz" dedi. 


DEĞER KATACAK

Projenin ortaklarından Mehmet Refik Selik Mobilimo AVM Projesi' ne vurgu yaparak, "Gerçekten burada yer almak çok önemli, projemiz aşama aşama önce bölgesine,...