09 / 05 / 2024

Martı Resort, GHOW üyeliğine dahil oldu!

Martı Resort, GHOW üyeliğine dahil oldu!

Martı Otel İşletmelerinin bünyesinde yer alan Martı Resort Otel, dünyadan sadece 240, Türkiye 'den ise 13 seçkin otelin yer aldığı, kusursuz hizmet anlayışı ile seyahat etmek isteyenlerin ilk tercihi Great Hotels of the World (GHOW) üyeliğine dahil oldu



Martı Otel İşletmelerinin bünyesinde yer alan Martı Resort Otel, dünyadan sadece 240, Türkiye 'den ise 13 seçkin otelin yer aldığı, kusursuz hizmet anlayışı ile seyahat etmek isteyenlerin ilk tercihi Great Hotels of the World (GHOW) üyeliğine dahil oldu. Dünyanın en seçkin otellerinin üye olduğu global bir otel satış ve pazarlama platformu sunan GHOW üyeliği ile kalitesini bir kez daha perçinleyen Martı Resort, ‘romantik ' kategorisinde yerini aldı.

Türk turizminin öncü firması Martı Otel İşletmeleri 'nin kalitesi uluslararası arenada bir kez daha kendini kanıtlamış oldu.   Martı Otelleri 'ne bağlı Muğla-İçmeler 'de yer alan Martı Resort, Great Hotels Of The World üyeliğine dahil oldu. Merkezi Londra 'da bulunan ve dünya çapında bir otel satış pazarlama platformu olan Great Hotels Of The World dünyadaki tanınmış marka otelleri üyeliğine kabul ediyor. Üye olmak için otellerin belirlenen hizmet ve kalite standartlarına uygunluğu yanında yenilikçi teknolojilere sahip olması ve marka sürekliliğinin sağlanması gibi kuralları içeriyor. Martı Resort, sağladığı yüksek standartlı konfor ve sunduğu eşsiz hizmet anlayışıyla “Romantik Oteller ” klasmanında yer alacak.

Romantik çiftlerin kalite adresi
Dünyadan sadece 240, Türkiye 'den ise 13 lüks otelin bağlı bulunduğu Great Hotels Of The World Grubu 'nun yeni üyesi Martı Resort, mutlu balayı çiftlerinden, tüm aşık çiftlere tatile ihtiyaç duyan herkese yarattığı farklılıklarla muhteşem bir tatil sunuyor. Marmaris 'in İçmeler Koyu 'nda duru, temiz denizi ve tertemiz havası ile eşsiz bir manzaraya sahip olan Martı Resort, ağırlıklı taş ve ahşaptan oluşan benzersiz mimarisiyle de ‘romantiklerin ' gözde mekanı.

Kalite ve konfor bir arada
Yeni sezona yenilenen odalarıyla merhaba diyecek olan Martı Resort, 265 odası ve farklı beklentileri olan konuklarına özel 25 adet villa ve süiti ile unutulmaz tatil için en doğru adres. Oda aksesuarlarında modernize edilmiş Türk motiflerinin kullanıldığı Martı Resort 'te konuklar için her şeyin en iyisi düşünülüyor. Yataklarda ve duvar kağıtlarında alev almayan, anti bakteriyel ve antialerjik özel ürünler kullanılarak konukların güvenliği ve sağlığı korunurken, mobilya ve aksesuarlarla Türk kültürüne ve tarihine sahip çıkan değerleri yansıtılıyor. Genel mekanlarda yer alan antikalarla odalar arasında da mimari bir uyum sağlanıyor.

Türkiye 'nin ilk resort oteli Martı Resort 'un, ayrıcalıklı hizmet bekleyen konuklarına özel olarak tasarlanmış 25 adet villa ve süiti bulunuyor. Konukların konforunun düşünüldüğü süitlerde diğer lüks özelliklerinin yanı sıra küçük bir Türk hamamı ve hidro masajlı jakuzi de yer alıyor.

 


Geri Dön