29 / 04 / 2024

Martı'nın kurucusu Öktem: Bizi büyük fırsatlar ve çetin zorluklar bekliyor!

Martı'nın kurucusu Öktem: Bizi büyük fırsatlar ve çetin zorluklar bekliyor!

Mobilite şirketi Martı’nın kurucusu ve üst yöneticisi (CEO) Alper Öktem, New York Borsası'na doğrudan kote olan ilk Türk şirketi olmaya sayılı günler kala çalışanlarına yönelik mesaj yayınladı.



Martı’nın kurucusu ve CEO’su Alper Öktem, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla çalışanlarına önemli mesajlar verdi. New York Borsası'na doğrudan kote olan ilk Türk şirketi olma ünvanını alacak olan mobilite şirketi Martı’nın CEO’su Öktem, "Martı çalışanlarına halka açılmadan önceki mesajım: Devler liginde bizi büyük fırsatlar ve çetin zorluklar bekliyor. Herkes bunun bilincinde olsun" ifadesini kullandı.

Öktem, mektubunda "Devler Ligi"nde uzun bir mücadeleye başladıklarını, kalıcı olmak için bir oyun planına sahip olduklarını belirtti.

VOLATİLİTE MESAJI

Borsaya yeni kote olan bir şirketin hisse performansında volatilite yaşanmasının, yani ilk birkaç ay hisse fiyatının yükseliş veya düşüş göstermesinin olağan bir seyir olacağını bildiren Öktem, mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Bizim için değerli olan, iş planlarımız ve uzun vadeli başarılarımıza inanan Amerikalı kurumsal yatırımcılardan gelen milyarlarca liralık yeni finansmana kavuşmuş olmamızdır. İşimizi her zamankinden daha iyi yapmak ve markaya değer yaratmanın peşinde olacağız. Ve hepiniz göreceksiniz ki, orta vadede çok daha farklı bir noktaya gelmiş olacağız. Martı’nın New York Borsası’nda açılış gongunu çalacağı 13 Temmuz 2023 günü, tüm Martı çalışanları için tarihi bir gün olarak kayıtlara düşülecek. Türkiye’yi temsil etmek bize büyük bir gurur ve heyecan veriyor. Bayrağımızı gönderde görmenin haklı gururunu hep beraber yaşayalım, bu tarihi anın keyfini birlikte çıkaralım."

 


Geri Dön