06 / 05 / 2024

Masko artık KİOSK'larda

Masko artık KİOSK'larda

Masko'nun girişinde ve birçok noktasında yer alan Kiosk'lar ile çok sayıda bilgiye ulaşmak mümkün



Mobilya kenti Masko, Türkiye'de bir ilk olan bilgisayarla yönlendirme uygulamasını hayata geçiriyor. İkitelli'de 500'ü aşkın işyerinin bulunduğu büyük mobilya kompleksi, ziyaretçilerinin aradıklarını daha kolay bulabilmeleri için KİOSK desteği vermeye başlıyor. Ziyaretçiler aradıkları mobilyaya, dükkâna ya da dönüş yolu bilgisine çok kısa bir süre içerisinde ulaşabiliyor. 


Dünyayı vuran küresel ekonomik krizden çıkış yolunu daha fazla üretim olarak gören MASKO yönetimi, yatırımlarına devam ediyor. Stratejik noktalara yerleştirilen KİOSK'lar sayesinde daha fazla ziyaretçinin MASKO'ya gelmesi hedefleniyor. Metro duraklarında, havaalanlarında ve sıklıkla ziyaret edilen noktalarda bilgilendirme amaçlı yer alan bu bilgisayarlar çabuk ve kesin bir bilgi akışını sağlıyor. MASKO bünyesinde yer alacak olan KİOSK'larda, kullanıcılar tarafından mağazaların yerinin yanında kampanyaları ve indirimli ürün satan yerleri de harita üzerinden işaretleyebiliyor. KİOSK'lara bir `tık' ile 483 bin metrekarelik kapalı alana sahip MASKO'daki her bilgiye hızlıca ulaşmak mümkün oluyor. 

Ziyaretçiler MASKO girişine ve MASKO'nun çeşitli noktalarına yerleştirilen KİOSK'lar sayesinde MASKO hakkında çeşitli bilgilere ulaşabiliyor. Ziyaretçiler, "Hoşgeldiniz!" mesajı ile kendilerini karşılayan bilgisayarlar sayesinde MASKO içinde dolaşmadan aradıkları noktalara nasıl ulaşacaklarını konusunda bilgi elde edebiliyor.


Geri Dön