30 / 04 / 2024

MASKO'dan Babalar Günü sürprizleri!

MASKO'dan Babalar Günü sürprizleri!

Dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, 778 iş yeri kapasitesi ve 500'i aşkın firması ile Babalar Günü'nde hediye almak için doğru adres



Babanızın neye ihtiyacını olduğunu bilen MASKO, çalışma ortamı için en ideal ofis mobilyaları ile evde televizyon keyfini yaşatan özel koltuklarını babanızın konforu için size birçok seçenek sunuyor.  

Mobilya denince akla gelen MASKO Mobilya Kenti, Babalar Günü'ne özel hediye alternatifleri ile babanıza konforun en iyisini yaşatıyor. Ofis mobilyalarından televizyon ve duvar ünitelerine, masalardan sandalye çeşitlerine kadar babanızın gönlünü fethedecek. Dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, babanızı her daim genç ve enerjik kılacak hediyeler almaya davet ediyor.

Modern tasarımları, özgün yorumlar ile birleştirerek, mobilyada öncü tasarımlar sunan MASKO, televizyon üniteleri ile babanıza rahatlığı doyasıya yaşatıyor. Televizyon koltukları ile babanızı en özel gününde yalnız bırakmayan MASKO Mobilya Kenti, babanızın keyfine keyif katacak. Birçok farklı alternatiften oluşan MASKO televizyon koltukları, farklı renk seçenekleri, fonksiyonel kullanımı, modern dizaynları ile rahatlıkta sınır tanımıyor.

Babalar Günü'nde babanıza diğer özel hediye alternatifini de yine MASKO sunuyor. Ayarlanabilen, esnek mobilya alternatifleri ile MASKO, ofislerde ihtiyaç duyulan her tür mobilyayı bulunduruyor. Çok işlevli ofis mobilyalar ile babanız iş yerinde artık daha rahat çalışacak. MASKO, esnek ve benzersiz tasarımlar ile babanızın ofisinde olması gereken her türlü işlevsel ürünü sizlerle buluşturuyor.

Türkiye'nin perakende bazda mobilya ihracatının merkezi olan MASKO, Haziran ayında da çeşitli etkinlikler ve kampanyalar ile tüm İstanbul halkını mobilya alışverişi yapmaya davet ediyor. Yenilenen yeşil alanları, ücretsiz "Çocuk Bakım Evi", hizmete girecek MASKO Alışveriş Merkezi ve güvenli alışverişin belgesi MEP ile MASKO, mobilya sektöründeki en büyük isim olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.

 


Geri Dön