03 / 05 / 2024

MASKO'dan yeni yemek odası tasarımları!

MASKO'dan yeni yemek odası tasarımları!

Perakende mobilyacılıkta ihracat üssü olan MASKO Mobilya Kenti, yemek odasının en farklı ve en alternatif tasarımlarını sunuyor



Klasikten moderne, rustikten country´ye vitrinden masaya, sandalyeden büfeye kadar her türlü mobilya estetik tasarımları ile akşam yemeklerini renklendiriyor.

Dostlarla uzun sohbetlere varacak, unutulmayacak akşam yemeklerini daha keyifli bir ortamda vermeye ne dersiniz? Dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, klasikten moderne, avangarddan rustiğe çok sayıda yemek odası mobilyasını, özgün ve fonksiyonel bir ortamda yemek yemeyi keyfe dönüştürmeyi sevenlerle buluşturuyor. Büfe, büfe aynası, vitrini, gümüşlüğü, plazma TV ünitesi, kullanışlı masası ve sandalyeleri ile bir yemek odasında ihtiyaç duyulandan çok daha fazlasını sunan MASKO, üstün kalite ve estetik tasarımları ile akşam yemeklerini daha da anlamlı kılıyor.

Çeyrek asrı geride bırakan MASKO Mobilya Kenti, zanaatkarının elinden çıkan yemek odaları ile hem ülkemizin hem de dünyanın mobilya trendlerini belirliyor. Mobilyada çok farklı seçenekleri aynı noktada buluşturan MASKO, evlerde yemek yerken kusursuz anlar yaşamak isteyenlerin ilk adresi oluyor. Zarafet ve şıklığın göstergesi MASKO Yemek Odaları, yemek ortamında rahatlığı ve huzuru birlikte yaşatıyor. Konforu yeniden tanımlayan çağdaş çizgilerin hakim olduğu modern yemek odalarından artistik kıvrımları ve zamanı durduran görsel güzellikleri ile klasik yemek odalarına; mobilyada yeni eğilimleri, rafine kullanım formuyla birleştiren avangard mobilya gruplarından kırsal konseptinin, stilize biçime dönüştüğü rustik mobilya gruplarına ve doğal yaşam motiflerinin, konformist temayla birleştiği ladin country mobilya gruplarına kadar naif ve özel tasarım örnekleri MASKO Mobilya Kenti´nde herkesi bekliyor.

İstanbul´un en merkezi yerinde 778 işyeri 550 firmanın bulunduğu MASKO Mobilya Kenti´nde her zevke ve bütçeye hitap eden yemek odalarını; 500 TL´den 10 bin TL´ye kada farklı fiyat aralığında bulmak mümkün.

MASKO Hakkında
MASKO, mobilya tasarım ve üretiminde tecrübeli 13 ortak tarafından 1984 yılında İstanbul´da kuruldu. 1987
yılında İkitelli Organize Sanayi Bölgesi´nde temelleri atılan MASKO Mobilya Kenti, bugün 620 ortağa sahip bir
yapılanmadır. Toplam 500´ü aşkın firma ve 778 işyeri kapasiteli MASKO Mobilya Kenti, 483 bin metrekarelik
kapalı alanıyla, "Dünyanın En Büyük Mobilya Kenti" olarak kabul ediliyor. Mobilya sektörünün önde gelen
markalarını bir araya getiren MASKO, ülkemizin her noktasına mobilya sevkiyatı gerçekleştiriyor. Yurt dışına da
ürün gönderen MASKO, ülkemiz ekonomisine maksimum düzeyde katma değer sağlıyor. Oturma, yemek, yatak
odaları ile bebe ve genç odası, mutfak, ofis, bahçe, modüler mobilya, kumaş, perde, sandalye, proje ve tasarım,
aksesuar, dekorasyon gibi zengin seçenekleriyle MASKO Mobilya Kenti bir evin veya işyerinin tüm ihtiyaçlarını,
tek seferde, eksiksiz bir şekilde karşılıyor. MASKO, bünyesinde yer alan markaların ürün kalitesiyle, her beğeni ve
bütçeye uygun seçenekleriyle yıllardır fark ve güven yaratmaya devam ediyor.
Ayrıntılı bilgi için:
www.masko.com.tr
0212 444 16 75

Geri Dön