29 / 04 / 2024

Maslak 42 Evleri'nde fiyatlar 375 bin dolardan başlıyor!

Maslak 42 Evleri'nde fiyatlar 375 bin dolardan başlıyor!

Toplam 42 katlı 2 bloktan meydana gelen 42 Maslak projesi kapsamında yer alan konutların fiyatları 375 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında yer alan konutların teslimatlarının 2013 yılında yapılması planlanıyor...



İstanbulun merkezinde inşaatı devam eden en büyük ve en kapsamlı karma projelerden birisine imza atmaya hazırlanan BAY İnşaat, sorunsuz ve konforlu yaşamın rafine hayat tarzı ile paralel olabileceği 42 Maslak projesi ile, hem İstanbula hem de Maslak bölgesine yeni bir yaşam tarzı ve bakış açısı getiriyor.

39,000 m2 arsa üzerinde, 42'şer katlı iki kulede yer alacak 442 balkonlu rezidans dairesi, 16 Towerpenthouse, 20,000m2ye sahip 5 yıldızlı otel, 57.000 m2 satılık A++ ofis 32.000m2lik alışveriş ve yaşam alanları ve 60.000 m2 otopark alanı ile toplam 250.000 m2 inşaat alanında yükselecek 42 Maslak, farklı zevklere hitap eden benzersiz konsepti ve mimarisi ile de fark yaratacak.

Yatırımcılar tarafından 400m$ lık arsa değeri biçilen ve 250m$ lık bir yatırımla yükselecek olan 42 Maslak projesinde haftada bir kat çıkılıyor, 1. etap ofislerin kaba inşaatı Ekim 2011 itibarı ile bitecek ve 2013 sonbaharında teslim edilecek.  Rezidanslar ise Haziran 2014'te teslim edilecek.
Rezidans Dairelerin %67si Satıldı.

42 Maslakta 1. Etapta satışa sunulan dairelerin %67si satılmış durumda. Chapman Taylor imzalı projeye olan yoğun talepler nedeniyle güncel ve dönemsel olarak farklı avantajlara sahip satın alma fırsatları sunuluyor. 375.000 dolardan başlayan rezidans dairelerde 4 metre brüt tavan yüksekliği ve her dairenin balkonlu olarak tasarlanması ile ferah ve rahatlığı ön plana taşıyan 42 Maslakın iç mimarisinde Sinan Kafadar imzası dikkat çekiyor.

Maslaktaki Rezidans Kuleleri Adedi Ofis Kulelerini geçti.

Maslakın İstanbulun en önemli aksında İstinyeye, Boğaza yakınlığı ve şehrin merkezinde olma özelliği ile en önemli yaşam merkezlerinden biri olduğunu belirten BAY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı, son 5 senede artan ve inşaatı başlamış olan rezidans binalarının bölgenin çehresini değiştirdiğine dikkat çekti. Maslaktaki trafik sorununa da değinen Özmandıracı, Bay İnşaat olarak konunun takipçisi olduklarını ve kamulaştırma çalışmalarının devam ettiğini, düzenlemelerin Karayolları tarafından yapılarak alternatif yolların devreye gireceğini ve bu sayede araçların Büyükdere Caddesinin yoğunluğuna girmeden TEM otoyoluna direkt olarak bağlanacağını sözlerine ekledi.

42 Maslak ofislerinde Dünya ve Avrupada son yıllarda yoğun olarak tercih edilen yatay ofis konsepti BAY İnşaat tecrübesi ile planlandı. 47.000 m2 toplam kiralanabilir brüt alanda satışa sunulan 42 Maslak yatay ofisleri, son yıllarda gökdelenlerde yer alan ofislere oranla çok daha hızlı, fonksiyonel ve verimli çalışma alanları yaratan, aynı zamanda sosyalleşme açısından önemli avantajlar sağlayan yatay ofis konsepti ile inşa ediliyor.

Aynı zamanda ofis kiralama hizmetinin de verileceği 42 Maslak'ta sinemalar, restoranlar,fitness/spa imkanları ve bir business otel ofislerle bir arada . İş merkezi anlayışını değiştiren radikal A++ konsept ile ofisinizin kullanım alanları, 1500 m2lik 42 Business Club ile artıyor. Multi fonksiyonel toplantı odaları, internet café, IT room,  arşiv odası, businesslounge ve teras, çok amaçlı konferans salonu ile Business Club; çalışma alanlarınızı genişletirken, ofis verimini arttırıyor.

Beyoğlu ve Nişantaşına alternatif Çağdaş Sanata yeni bir merkez geliyor.
Sanata geçici değil daimi katkı değer yaratır düşüncesi ile 42 Maslak projesini geliştiren Bay İnşaat projenin her aşamasında sanata en üst düzeyde destek oluyor.

Indoor ve outdoor alanlarına yayılacak sanat projeleri, tiyatro, konser, sergi aktiviteleri, açık hava restoran sokakları, seçkin lezzetleri, sineması, barlar sokağı ve konsept mağazaları ve butik dükkanları ile başlı başına bir tasarım harikası olan 42 Maslakta her ihtiyaç göz önünde bulundurularak tüm detaylar özenle tasarlandı.

 0212 276 00 42

 www.42maslak.com

www.bayinsaat.net

42 Maslak'ın ilgili haberi için tıklayınız

 



Geri Dön