13 / 05 / 2024

Maslak Koru ön talep topluyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konutluk yeni proje!

 Maslak Koru ön talep topluyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için ön talep topluyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.



Maslak Koru Ayazağa projesi D-100 karayoluna kuş uçuşu yaklaşık olarak 5 kilometre, 15 Temmuz Köprüsüne 8 kilometre, ve E-80 karayoluna ise kuş uçuşu 1 kilometre mesafede yer alıyor.

Paylaşılan detaylara göre, Ayazağa Maslak Koru projesinin kaba ve ince inşaat işlerinin 36 ay içinde tamamlanması, projedeki blokların hafriyat aşamasının da yaklaşık 330 gün sürmesi planlanıyor. 

KİPTAŞ Ayazağa Maslak Koru projesinde 1.368 adet ağaç, çalı ve sarmaşık bitkileri ile peyzaj düzenlemesi de yapılacak. Projede ayrıca 2 adet yüzme havuzu da yer alacak.

13 blok şeklinde yükselecek olan KİPTAŞ Ayazağa projesindeki blokların 7 tanesinde sadece konut bulunacak olup, 5 blokta ise ticari alan yer alacak. Projedeki bir blokta ise (I Blok) hem konut hem ticari ofisler bulunacak. Söz konusu ticari alanlar ofis kullanımlı olacak.

 Maslak Koru ön talep topluyor! KİPTAŞ ve Invest ten İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konutluk yeni proje!

NELER OLMUŞTU?

İETT, 27 Ekim 2021'de Ayazağa Garajı arazisini, tahmini 1 milyar 200 milyon TL bedel ile ihaleye çıkarmıştı. Söz konusu İhaleyiKİPTAŞ kazanmış ve  İETT ile KİPTAŞ arasında  “Arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı usulü ile inşaat yapılması işi” sözleşmesi imzalamıştı.

KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy projesinde son durum ne? KİPTAŞ'tan İstanbul'un göbeğine 1.000'den fazla yeni konut geliyor!

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de yüzde 25 peşinatla 0,40 vade fırsatı! 

KİPTAŞ Karanfilköy projesinde 477 bağımsız birimin yıkımı tamamlandı! İşte dev projede son durum!


Geri Dön