02 / 05 / 2024

Maslak Windowist projesinde kişi başı 30 eurodan başlayan fiyatlarla!

Maslak Windowist projesinde kişi başı 30 eurodan başlayan fiyatlarla!

Windowist, profesyonel iş yaşamının dijital hızına ulaşmak isteyenleri, birbirinden farklı ihtiyaçlara yönelik geliştirilen sanal ofis seçenekleriyle buluşturuyor. Proje kapsamında ofisler kişi başı 30 eurodan başlayan fiyatlarla kiraya veriliyor...



 Üstün ve ileri teknolojiyle yapılandırılan Windowist Sanal Ofis seçenekleri ile aynı anda birkaç farklı şehirde faaliyet gösteren, klasik ofis kiralama maliyetlerinden kaçınan ancak İstanbulda da bir ofisinin bulunmasını isteyenler ile ana merkezi yurt dışında bulunan, serbest çalışan şahıs ve şirketlere kusursuz bir hizmet sunuluyor.

Dijital dünyanın sunduğu avantajlarla iletişim internet üzerinden yürütülebilecek hale gelmiş olsa da profesyonel iş hayatında durum farklılık gösterebiliyor. Kimi şirketler adına bir lokasyonun belirtilmesi, dolayısıyla resmi evrakların ulaşabileceği bir adresin var olması, firma adına gelecek telefonların yanıtlanması, hem o şirketin güvenilirliğini, saygınlığını artırmakta hem de irtibat adına yaşanabilecek sorunları ortadan kaldırıyor. Anadolu, Türki Cumhuriyetler ve Almanyadan gelen birbirinden farklı talepleri karşıladıklarını belirten Windowist Pazarlama Müdürü Nesrin Işıkal, Sanal Ofis alternatifleri içinde 3 farklı paket bulunduğunu, bu paketlerin şirketin büyüklüğüne ve ihtiyaçlarına göre özel olarak geliştirildiğini de dile getiriyor.

Sanal Ofis talebinde bulunan profesyoneller, seçtikleri pakete bağlı olarak tüm sekreterlik ve resepsiyon hizmetlerinden faydalanabilmekte, toplantı odasını kullanabilmekte ve tek kişilik ofislerde çalışabiliyorlar. Detaylı bilgiye www.windowist.com adresinden ulaşabilir veya finans merkezi Maslakta bulunan Windowist Towerı ziyaret edebilirsiniz.
http://windowist.com/tr/default.aspx

0216 318 84 71-72


Geri Dön