29 / 04 / 2024

Masloft Projesi!

Masloft Projesi!

Firma: Mas Yapı

Proje: Masloft

Masloft projesi , Mas Yapı tarafından İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane bölgesinde hayata geçiriliyor. Masloft Projesi kapsamında banka kredisi de kullanılabiliyor Proje Levent'e 5-6 dk, Mecidiyeköy'e 10 dk mesafede..



Mas Yapı girişimiyle İstanbul Kağıthane'de yükselen Masloft Projesi toplamda 9 bin 500 metrekarelik inşaat alanı üzerinde konumlandırılıyor. Masloft Projesi içerisinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon,  3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon tripleks olarak tasarlandı. 



Lokasyon olarak Levent'e 5-6 dk, Maslak'a 10 dk, Mecidiyeköy'e 10 dk mesafede konumlanan Kağıthane Masloft'ta; yüzme havuzu, fitness center,  hobi alanları, sauna, otopark, basketbol sahası, futbol sahası, seyir terası gibi sosyal alanlar da mevcut.


Masloft Projesi!



65 metrekare ile 295 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip dairelerin yer aldığı projedeki konutların teslimi satıştan sonra hemen gerçekleşiyor.  Masloft   projesi ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanmak ta mümkün. 3 blok halinde yükselen Masloft Projesi satılık daire fiyatları ise 270 bin TL'den başlıyor. Masloft projesi hakkında detaylı bilgi almak için satış ofisi ile irtabat kurabilirsiniz.


Masloft nerede?


Kemerburgaz cad. Osmanpaşa mah. Sarmaşık sok. 1/1 Pafta 9707 Ada 11 Parsel


Masloft iletişim:


Telefon:  0212 215 56 27

Web adresi: http://www.masloft.com

Tuğçe ERSOY/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön