02 / 05 / 2024

Master Master De Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!


Master Master De Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedel ile Damla Eröz tarafından kuruldu.



Master Master De Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedel ile Damla Eröz tarafından kuruldu.

Master Master De Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ 1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar,soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri,mesken, ev, apartman, işyeri, arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2- Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı,satımı ve kiralamasına aracılık etmek. 3- Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek 4-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı,satımı,pazarlamasını yapmak. 5-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı,satımı,pazarlamasını yapmak. Şirket bu amacını gerçekleştirmek için aşağıdaki konularda faaliyette bulunabilir; A-Şirket işleri için iç ve dış piyasalarda uzun orta ve kısa vadeli istikrazlar akdedebilir, ihracat ve turizm kredileri temin edebilir, emval ve kefalet kredileri emtia akreditif, yatırım kredileri, açık krediler esham ve tahvilat üzerine avans kredileri, senet üzerine avans kredileri ve benzeri kredileri temin edebilir, B-Şirket, faaliyet kollarına giren sınai ve ticari yatırımlarda bulunabilir. C-Şirket amacını gerçekleştirmek için hakiki ve hükmi şahıslarla ortak yeni şirketler kurabilir ortak girişimlerde bulunabilir, mevcut ticari işletmelere iştirak edebilir ve onların hisselerini, tahvillerini ve diğer menkul kıymetlerini, aracılık yapmamak kaydıyla satın alabilir satabilir, mübadele edebilir rehin ve teminat olarak gösterebilir. D-Şirket maksat ve mevzuu ile ilgili her türlü menkul ve gayrimenkulleri inşa ve imal eder ve ettirebilir satın alır, satar, kiralar, kiraya verir şirketin maliki bulunduğu menkul ve gayrimenkuller üzerinde gerek şirket lehine gerekse 3.şahıs şirketlerinin borçları ve gerekse şahıs borçları lehine rehin, ipotek ve ayni haklar tesis edebilir, müşterek ve müteselsil borçlu sıfatıyla kefil olabilir, taahhütlerde bulunabilir taahhütname, borç senedi imzalayabilir, bankalardan kredi alarak borçlanabilir, rehin ve ipotekleri, ayni hakları kaldırabilir. E-Şirket için gerekli taşıtları (gemiler dahil) iktisap etmek, devretmek ve bunlar üzerinde ayni şahsi tasarruflarda bulunabilir, G-Şirket amacı ile ilgili olarak marka, ihtira beratı, ustalık(Know- how) ve diğer sınai mülkiyet haklarını iktisap edebilir, devir ve ferağ edebilir, bunları üzerinde lisans anlaşmaları yapabilir


Geri Dön