07 / 07 / 2024

Seçil Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!


Seçil Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Seçil Seferoğlu tarafından kuruldu.



Seçil Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Seçil Seferoğlu tarafından kuruldu.


Seçil Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi konusu:

A) GAYRIMENKUL MÜSAVIRLIGI a. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soguk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, isyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kirayavermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiginde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerineirtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, sufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Imar çalısmaları, parselizasyon, tevhid ve diger islemleri yapmak, bu isler için üçüncü sahıslara danısmanlık ve anasözleşmesinde yazılı işler.


Seçil Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi adres: Kuştepe Mah.Ş.Er Cihan Namlı Cad.No.121/8 Şişli 


Geri Dön