07 / 07 / 2024

Seçil Gayrimenkul adres

Seçil Gayrimenkul adres

Seçil Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Seçil Seferoğlu tarafından kuruldu.

Seçil Erzan, Çorlu'da aldığı daireyi 21 gün sonra 3 milyon TL'ye satmış!

Ünlü futbolcularının da aralarında bulunduğu kişileri milyonlarca dolar dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan'ın Çorlu'da aldığı daireyi 21 gün sonra sattığı ortaya çıktı.

Seçkinler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkinler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Bedran Akgül ve Ramazan Perihan ortaklığında kuruldu.

Seçkin Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Seçkin Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Yümlü tarafından kuruldu.

Avist İnvest Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Avist İnvest Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Fatih'te 360 bin TL sermaye bedeli ile Seçil Kızmaz tarafından kuruldu.

Yeşil GYO yönetim kurulu komitelerini seçti!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısı müteakiben aldığı yönetim kurulu kararına istinaden, yönetim kurulu komiteleri seçildi. 

Yeşil GYO Esenyurt gayrimenkulü 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul ili, Esenyurt ilçesi, Esenyurt Mahallesi, 2945 Ada 58 nolu Parselde bulunan Şirket hissesine ilişkin 2020-1227 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Serdar Ortaç ile Seçil Gür aynı evde mi yaşıyor?

Önceki akşam Etiler'de görüntülenen Serdar Ortaç, sevgilisi Seçil Gür ile birlikte yaşadıklarına dair iddialara kaçamak yanıt verdi.

Yeşil GYO Tuzla gayrimenkulü 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul, Tuzla, 7454 parselde bulunan şirket hissesine ilişkin KD-GR-1405 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Yeşil GYO Büyükçekmece gayrimenkulü 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul, Büyükçekmece, 444 ada 2 nolu parselde bulunan şirket hissesine ilişkin KD-GR-1405 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Yeşil GYO Sakarya Arifiye gayrimenkulü 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Sakarya, Arifiye, 256 ada, 9 nolu parselde bulunan şirket hissesine ilişkin KD-GR-1405 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Etiler muhtarı Seçil Eşki Yılmaz Etiler'de ev tutamadı!

Etiler Mahalle Muhtarı Seçil Eşki Yılmaz ile amcası ihtiyar heyeti birinci azasının Etiler’de oturmadıklarını iddia ederek şikayette bulunuldu.

Yeşil GYO Innovia 1'deki 73 gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Innovia 1'deki 73 gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı...

Yeşil GYO Tuzla'daki gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  İstanbul, Tuzla, 7454 parselde bulunan gayrimenkulünün değerleme raporunu yayınladı

Seçil Gayrimenkul adres Haberi

Seçil Gayrimenkul adres

Seçil Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Seçil Seferoğlu tarafından kuruldu.


Seçil Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi konusu:

A) GAYRIMENKUL MÜSAVIRLIGI a. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soguk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, isyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kirayavermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiginde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerineirtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, sufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Imar çalısmaları, parselizasyon, tevhid ve diger islemleri yapmak, bu isler için üçüncü sahıslara danısmanlık ve anasözleşmesinde yazılı işler.


Seçil Gayrimenkul...