19 / 05 / 2024

Mavitaş, 3 yılda 200'ün üzerinde endüstriyel yapı inşa etti!

Mavitaş, 3 yılda 200'ün üzerinde endüstriyel yapı inşa etti!

Harita Mühendisi Şener Yaşar tarafından 2012'de faaliyete geçirilen Mavitaş Prefabrik AŞ, şu ana kadar 200'den fazla yapının üretimini tamamladı. Şirket, 20 sanayi tesisinin inşaatım da sürdürüyor.



Betonarme prefabrikasyon alanında en son teknoloji uygulamalarım kullanarak, sanayi yapılarında hızlı ve kaliteli çözümler sunanMavitaş Prefabrik, projelerin hazırlanması, kaliteli beton üretimi, betonarme elemanların dökümü, ürünlerin testlerinin yapılması ve istiflenmesi gibi bütün süreci Kemalpaşa OSB'de 50 bin metrekarelik alan üzerine kurulu tesislerinden yönetiyor. 


Mavitaş Prefabrik AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Şener Yaşar, şirketin 4 yıl içinde İzmir, Balıkesir, Aydın ve Manisa başta olmak üzere Ege'de 200 farklı firmanın çeşitli büyüklük ve yapıdaki taleplerini başarıyla gerçekleştirdiğini söyledi. 


Yaşar, "Şu anda 20 farklı sanayi tesisinin üretim ve montaj aşamalarım yürütüyoruz. Betonarme prefabrikasyon sektörüne yeni bir soluk getirdik. Şirketin yıllık inşa kapasitesi 200 bin metrekare. Bu yıl tam kapasite ile çalışma hedefine ulaşacağız. 2017'de ise kapasiteyi %40 arttıracak yatırım planları hazır" dedi. 


Dünya 


Geri Dön