07 / 07 / 2024

Maxidoor, 2012'de Fasta depo açmaya hazırlanıyor!

Maxidoor, 2012'de Fasta depo açmaya hazırlanıyor!

Temelleri 31 yıl önce marangozluk çalışmalarıyla atılan Hanedan Mobilya, 2012 yılında Fasta depo açmayı hedefliyor. Hanedan Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Levent Akça, "Ürünlerimizin yüzde 20sini ihraç ediyoruz" dedi



Temelleri 31 yıl önce marangozluk çalışmalarıyla atılan Hanedan Mobilya, 2012 yılında Fasta depo açmayı hedefliyor. Maxidoor markasıyla ürünlerini ihracat ve iç piyasaya sunduklarını belirten Hanedan Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Levent Akça, "Ürünlerimizin yüzde 80ini iç piyasa, yüzde 20sini ise ihracat olarak değerlendiriyoruz. Pazarlarımız arasında Gürcistan, Belçika ve Norveç yer alıyor.

2012 yılı içinde ise Fasa depo açmak planlarımız arasında yer alıyor. Sektörümüzdeki gelişmeler doğrultusunda farklı ülkelerdeki pazar araştırmalarımızı sürdürüyoruz bilgisini verdi.

1980 yılında 100 metrekarelik bir alanda marangozluk yaparak sektöre adım attıklarını ifade eden Akça, aile olarak ilk şirketlerini 1985 yılında Güven Doğrama adıyla kurduklarını belirtti. 2 bin metrekarelik alanda gerçekleştirdikleri çalışmaları 2006 yılında modern teknolojiyle sürdürme kararı aldıklarına değinen Akça, 3 bin metrekarelik kapalı alana sahip Hanedan Mobilya firmasını kurduklarını ve MaxiDoor markasıyla üretim yapmaya başladıklarını kaydetti. Akça, Şu anda ise Türkiye genelinde Antalya, İzmir, Manisa, Muğla, Denizli, Bursa ile Uşak'a komşu bazı illerin kazalarında toplam 22 bayimiz var ve gelecek yıl İstanbul, Kütahya, Aydın, ve Balıkesir'e ulaşarak bayi sayısını 40'a çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.

Ürün grupları hakkında bilgi veren Levent Akça, PVC folyo kaplamalı mutfak dolabı kapıları, PVC folyo kaplamalı (membran) iç oda kapıları, HDF amerikan panel kapılar ve mutfak, ofis, genç odası, yatak odası ve projeli mobilyalarda hizmet verdiklerini dile getirdi. Bu yıl itibariyle parlak kapı imalatına da başladıklarına işaret eden Akça, Projeye göre üretim de yapıyoruz. Ürünlerimizi Uşakta açmış olduğumuz 150 metrekarelik showroom da sergiliyoruz. Makine parkımızda ise; otomatik PVC membran pres, çok katlı sıcak presler, CNC işleme merkezleri, profil makineleri, zımpara ve boya hattı gibi başlıca teknolojik makineler bulunuyor" şeklinde konuştu.

Dünya


Geri Dön