18 / 05 / 2024

Mayıs ayı emeklilerin altın çağı olacak! İş Bankası’ndan şok eden promosyon! Duyan imzayı anında atıyor!

Mayıs ayı emeklilerin altın çağı olacak! İş Bankası’ndan şok eden promosyon! Duyan imzayı anında atıyor!

Emekli promosyonlarında güncellemeler son sürat devam ediyor. Promosyon yarışları, kaldığı yerden devam ediyor. EYT düzenlemesi ile en düşük maaş güncellemesi milyonlarca emeklinin gündemini oluşturuyor. İşte detaylar!



İŞ BANKASI NE KADAR EMEKLİ PROMOSYONU VERİYOR?

Emekli promosyonu almayan vatandaşlar şu sıralarda da araştırmalar yapıyor. Emekli promosyonlarında güncelleme 2023 yılının mayıs ayında da kaldığı yerden devam ediyor. Türkiye İş Bankası tarafından güncellenmiş olan promosyon ödemesi emeklilerin gündeminde yer alıyor. Promosyon ödemelerinde Emeklilikte Yaşa Takılanlar yani EYT düzenlemesi ve en düşük emekli maaşı güncellemesi ile birlikte rekabet son sürat devam ediyor.

En yüksek promosyonu arayan emekli vatandaşların ilgi odağı. Promosyon ödemesi ile İş Bankası'nda yoğunluk oluştu. EYT'lilerin işlemlerinin sonlandırması ile maaşlarını almaya başladılar ve bu durumundan yararlanmak isteyen bankalar arasında da rekabetin de hızlandı.

Yeni emekli olan vatandaşları kendi çatısı altına almak için bankalardan güncel promosyon ödemeleri paylaşılıyor. Promosyon ödemelerinde son noktayı koyan İş Bankası promosyon anlaşmasına imza atan emeklilere promosyon ödemesini gerçekleştiriyor.

İŞ BANKASI GÜNCEL PROMOSYON ÖDEME MİKTARI!

İş Bankası tarafından güncellenmiş olan promosyon ödemeleri ile beraber emekli vatandaşlar sıraya girdi. Maaş aralığı göz önüne alınarak, promosyon ödemelerindeki tutar dikkatleri çekiyor. Şartları yerine getiren emekli vatandaşlara verilen promosyon ödemeleri ise şu şekilde;

  • Maaş aralığı, 3.500 TL'ye ancak 3.500 TL hariç olmak üzere, bu maaş aralığı olanlara, 4.500 TL verilecek.
  • Maaş aralığı 3.500 TL ile 7.500 TL (Ancak 7.500 TL hariç) arasında olan kişilere, 5.250 TL verilecek.
  • Maaş aralığı 7.500 TL ile 10.000 TL (Ancak 10.000 TL hariç) arasında olan vatandaşlara, 6.750 TL verilecek.
  • 10.000 TL ve daha fazla olan kişilere, 7.500 TL tutarında promosyon ödemesi yapılmaktadır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön