29 / 04 / 2024

Mazda6 Sedan'da yılın son ayında fiyat değişmedi! 14 Aralık 2022 fiyat listesi...

Mazda6 Sedan'da yılın son ayında fiyat değişmedi! 14 Aralık 2022 fiyat listesi...

Mazda6 Sedan'ın fiyatları Aralık ayındada değişmedi! Peki Mazda6 Sedan'ın fiyatı ne kadar? İşte 14 Aralık 2022 Mazda6 Sedan fiyat listesi...



Mükemmel sürüşe ve şık görünüme sahip Mazda6 Sedan şehirde ve uzun yolculuklarda kaliteli bir duruş sergiler. Mazda6 Sedan,her detayda kalite ve konforu sunuyor.Akıcı çizgileri ve cesur kıvrımları ile güçlü bir duruşu vurgular.

Deri,ahşap ve süet malzemeler kullanılarak üretilen Mazda6 Sedan,insan odaklı iç tasarımları ile konforlu bir ortam sunar. Ateş kırmızısı rengi ile ön planda bir görünüş sergiler. Ön cama yansıtılan renkli aktif sürüş ekranı ile güvenli bir yolculuk sağlar.Çevreleyen yerleşime sahip kabin ve 8 inç renkli dokunmatik ekrana sahip bilgi-eğlence sistemi MZD Connect ile konforlu ve keyifli bir sürüş deneyimi sağlar. Yüksek çözünürlükteki dokunmatik ekranını yada multimedya kumandasını kullanarak müzik,online radyo,sosyal medya arasında kolaylık geçiş yapılabiliyor.

Mazda6 Sedan ilk  sürüşten itibaren güvenli sürüş deneyimi sağlıyor.Kolay park edilebilmesini sağlayan 360° Görüş Monitörü ve güvenli yolculuk için dört kamera ve sekiz sensörü ile gelişmiş i-Actıvsense güvenliği de yer alır. Renkli Aktif Sürüş Ekranı,anlık sürüş bilgilerini ön yansıtarak güvenli sürüş deneyimi sağlar.

Mazda6 Sedan da yılın son ayında fiyat değişmedi! 14 Aralık 2022 fiyat listesi...

Mazda 6 Sedan'ın fiyatı ne kadar?  Mazda6 Sedan kaç TL'ye satılıyor?  Mazda6 Sedan'ın fiyatı nedir? Mazda6 Sedan özellikleri nelerdir?  14 Aralık 2022 tarihli Mazda6 Sedan donanım ve fiyat listesi için tıklayınız…


Geri Dön