Kent Haberleri

Mazot ve gübre, çiğ süt, tohum üretim kırsal kalkınma yatırım desteği ödemeleri hesaplara yattı! Çiftçilere müjde! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı çiftçi destek ödemelerinin bugün hesaplara geçeceğini açıkladı. Mazot ve gübre, çiğ süt, tohum üretim kırsal kalkınma yatırım desteği alan çiftçiler dikkat...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, toplam 1 milyar 195 milyon 380 bin lira tarımsal destekleme ödemesinin bugün  çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını açıkladı. 

BAKAN YUMAKLI DUYURDU!

Bakan Yumaklı, sosyal medya hesabı X'ten tarımsal destekleme ödemeleriyle ilgili paylaşım yaptı. Çiftçilere müjdeyi veren Bakan Yumaklı, ödemelerin bugün hesaplarda olacağını açıkladı.

Çiğ süt desteği, kırsal kalkınma yatırım desteği, mazot ve gübre desteği, hayvan gen kaynakları desteği alan çiftler paralarına bugün kavuşuyor.

1 MİLYAR 195 MİLYON 380 BİN LİRA DESTEK ÖDEMESİ YAPILDI!

Toplam 1 milyar 195 milyon 380 bin lira tarımsal destekleme ödemesini çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını açıklayan Bakan Yumaklı, şu  ifadeleri kullandı;

olmak üzere toplam 1 milyar 195 milyon 380 bin lira çiftçilerimize hayırlı ve bereketli olsun." dedi. 

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ HESAPLARA YATIRILDI!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin 9 Ağustos'da hesaplara yatırılacağını açıklamıştı. 

Bakan Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı'nda kapsamında  ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 3,8 milyar TL ödeme yapacaklarını açıkladı.  Bu ayki ödemeyle birlikte bugüne kadar hanelere toplam 92,1 milyar TL  Aile Destek Programı desteği sağladıklarına dikkat çeken Bakan Göktaş, bu çerçevede hanelere her ay düzenli destek verdiklerini belirtti. 

Göktaş, Bakanlık olarak gelişen ve değişen hayat koşullarını dikkate alarak sosyal yardım programlarının etkinliğini artırdıklarını da dile getirdi. 

Aile Bakanlığı'ndan 9077 TL'den sonra 20 Ağustos'ta resmen o destek ödemesi yapılacak

Evde destek ödemesinde 9.077 TL alacaklar dikkat! Resmen belli oldu, size 9 Ağustos değil

Aile Bakanlığı'ndan 850 TL'den 1250 TL'ye kadar alanlar dikkat! Son tarih resmen verildi