28 / 04 / 2024

MBA in Real Estate 2016 programı son başvuru tarihi 25 Ağustos!

MBA in Real Estate 2016 programı son başvuru tarihi 25 Ağustos!

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliği ile Türkiye'de ilk defa gerçekleştirilen gayrimenkul sektörüne yönelik işletme yüksek lisans programı "MBA in Real Estate" için son başvuru tarihi 25 Ağustos olarak belirlendi.



GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliği ile Türkiye'de ilk defa gerçekleştirilen gayrimenkul sektörüne yönelik işletme yüksek lisans programı "MBA in Real Estate" e göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz.


Gayrimenkul sektöründeki ihtiyaçlar doğrultusunda hayata geçirilen “MBA in Real Estate” programı bu yıl ilk mezunlarını verdi. Program 5. dönemine girerek (2016–2017) güz döneminde de devam ediyor.


"MBA in Real Estate" programına katılım sağlayanlar, mezun olduklarında Bahçeşehir Üniversitesi’nden MBA derecesi almanın yanı sıra gayrimenkul konusunda uzmanlaşma imkanına da sahip oluyor.


Sadece GYODER üyelerine tanınan %50 indirim ayrıcalığıyla faydalanabileceğiniz MBA in Real Estate programına kayıt olma fırsatını kaçırmayın!


Son başvuru tarihi - 25 Ağustos 2016


Eğitmenlerimizin ve Katılımcılarımızın Görüşleri


MBA in Real Estate 2016 programı son başvuru tarihi 25 Ağustos!

 

Prof. Dr. Gürsel Öngören / Öngören Hukuk Bürosu Kurucusu (Eğitmen)

BAU/GYODER Real Estate MBA programı; Gayrimenkul Sektöründe çalışan, çalışmak isteyen veya bu Sektöre yönelik ürün ve hizmet sağlayan kişilerin bilgisel ve deneyimsel donanımını en üst düzeye taşımak için açılmış bir kapı... Bu kapının hemen arkasında bizler sizi karşılayacağız. Hukuktan finansa, pazarlamadan iletişime Sektörün alanlarındaki en iyi uygulamacıları olarak size hem deneyimlerimizi aktaracağız, hem de teoride Dünya'da ve Ülkemizdeki son gelişmeler hakkında ufuk turu yaptıracağız. Bu birlikteliğimizde ilginizi çeken konu başlıklarından birinin ya da tanışacağınız bir kişinin bir anda sizin tüm gelecek planlarınızı değiştirebileceğini de aklınızda tutun...


MBA in Real Estate 2016 programı son başvuru tarihi 25 Ağustos!


Kürşat Serkan HAKAN / Türk Eğitim Vakfı – Gayrimenkul Yönetimi Grup Müdürü (MBA Öğrencisi)

"Gayrimenkul ve inşaat sektörünün yoğun temposuna rağmen, bir eğitim programından öte deneyim ve pratiklerin aktarıldığı bir atölye ortamı gibi güncel içeriği ile konusunda uzman eğitmenler ve sektörde önemli konumlarda olan öğrenciler arasında etkileşimli ve klasik anlayışının ötesine geçen bir eğitim anlayışının gözetilmesi nedeniyle her dersin ilgiyle takip edilebiliyor olmasının önemli olduğunu düşünüyorum. Programın ilk yılından, bu denli başarılı bir eğitim dönemi geçirilmesinde emeği ve katkısı olan herkesi içten şekilde tebrik ediyor, gayrimenkul sektörüne gönül veren her bireye tavsiye edeceğim bu programın ilerleyen dönemlerinde aynı anlayışın devam ettirilmesini diliyorum."


MBA in Real Estate 2016 programı son başvuru tarihi 25 Ağustos!


Haluk Babur Özyurt / Akbank A.Ş., Şube Müdürü (MBA 2016 Mezunu)

“Programa; hem kişisel ilgi alanım olduğundan, hem de mesleki açıdan yakın konular içerdiğinden çok keyif ve alarak mutlulukla devam ediyorum. Haftanın 3 günü, 6 ders yoğun bir program olmasına rağmen beni gerek içerik gerekse ders hocalarının başarılı seçimi çok dinç ve enerjik tutuyor. Geçen dönem aldığım pazarlama yönetimi, stratejik yönetim ve bu seneki gayrimenkul yönetimi ile vergi dersleri bende yeni pencereler açılmasını sağladı. GYODER üyeliği ile eriştiğim bu imkanı bana sundukları için BAU ve GYODER’e çok teşekkür ederim.”


Geri Dön