07 / 05 / 2024

Mcm Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Mcm Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatihhan Aydemir, Mohammed Zayid Erdoğan, Mohamd Qasem Dagestany ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Mcm Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Fatihhan Aydemir, Mohammed Zayid Erdoğan, Mohamd Qasem Dagestany  ortaklığında kuruldu.


Mcm Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soguk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, isyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kirayavermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiginde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerineirtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, sufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Mcm Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Halkalı Merkez Mah.Halkalı Cad.No.232/251 Küçükçekmece 


Geri Dön