Kent Haberleri

MEB 5 bin sözleşmeli personel alımında son dakika! 2023 taban puanları peş peşe açıklandı! Hemen bakın! 

KPSS-2023/4 MEB personel alımı başvuru sonuçlarının belli olmasından sonra, 2023 taban puanları merakla araştırılmaya başlandı. Peki MEB personel alımı taban puanları 2023 nasıl öğrenilir?   Sonuçların açıklanmasını ardından merakla  MEB personel alımı taban puanları 2023 araştırılmaya başlandı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 24-30 Mart 2023 tarihleri arasında alınan KPSS-2023/4 MEB personel alımının başvuru sonuçları resmen tek tek açıklandı. 

Sonuçların açıklanmasını ardından merakla  MEB personel alımı taban puanları 2023 araştırılmaya başlandı. 

ÖSYM tarafından sonuçlarla beraber, "KPSS-2023/4 Millî Eğitim Bakanlığının Sözleşmeli Personel Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanları" da paylaşıldı. 

MEB 5 bin sözleşmeli personel alımında son dakika! 2023 taban puanları peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

NTV'de yer alan habere göre; Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, 4 bin büro personeli, 100 mühendis, 125 diyetisyen, 500 hemşire ve 21 avukat alımı gerçekleştirilecek. 

Yerleştirme sonuçları ile ilgili olarak adaylara ve kurumlara posta yoluyla herhangi bir belge yollanmayacağı açıklandı. 

Sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleşen adaylar atanmak üzere doğrudan yerleştirildiği kuruma başvuruda bulunacak. 

Adayların, atanmak için hangi evrakın gerekli olduğunu ve bu evrakın ne kadar süre içinde  nereye teslim edilmesi gerektiğini yerleştirildiği kurumdan öğreneceği belirtildi. 

MEB 5 bin sözleşmeli personel alımında son dakika! 2023 taban puanları peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

ÖSYM TEK TEK AÇIKLADI 

KPSS-2023/4: Millî Eğitim Bakanlığının Sözleşmeli Personel Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçları geçtiğimiz günlerde resmen açıklandı. 

Bu kapsamda, ÖSYM'den yapılan açıklamada, "24-30 Mart 2023 tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS-2023/4 Millî Eğitim Bakanlığının sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır" denilerek yerleştirme sonuçlarına da değinildi. 

Adayların, yerleştirme sonuçlarına 7 Nisan 2023 tarihinde saat 18.55 itibarıyla ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle erişebilecekleri belirtilen açıklamada, yerleştirme sonuçlarına ilişkin sayısal bilgiler de ek halinde sunuldu. 

MEB Personel Alımı Taban Puanları 2023 için ÖSYM'nin sitesinden sorgulama yapılabiliyor. MEB Personel Alımı Taban Puanları 2023, ÖSYM'nin resmi sitesinde liste halinde yayımlandı. 

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 5 bin sözleşmeli personel alımı kapsamında, "Merkez teşkilatımız dışında 80 ilimiz için ihdas edilen 4 bin 746 kişilik sözleşmeli personel pozisyonlarında önceliği deprem felaketinden etkilenen illerimize vereceğiz" açıklamasında bulunmuştu. 

Çiftçiler hemen buğday, arpa, mısır fiyatlarına bakın! Borsa borsa açıklandı! Buğday, arpa, mısır bugün kaç TL? 

Nisan 2023 destek ödemeleri için resmen son dakika müjdesi! Hesaplara tek tek yatırılan bu paraları hemen alın!

TOKİ kura çekiminde resmen Nisan 2023 müjdesi geldi! İşte il il kura takvimi! Bu tarihleri aman kaçırmayın!

Marmara büyük depreme hazır değil! Prof. Dr. Okan Tüysüz, tek tek açıkladı! Büyük deprem ne zaman olacak?