27 / 04 / 2024

Media Markt 5 bin kişi ile Balçova mağazasını açtı!

Media Markt 5 bin kişi ile Balçova mağazasını açtı!

Elektronik ürünler mağaza zinciri Media Markt, İzmir Balçova Mağazası'nı açtı



Gece yarısından itibaren kuyruğa giren 5 bini aşkın kişi, sabah 06.00'da açılışı yapılan mağazada özel promosyonlu ürünlerden alışveriş yaptı. Şirketin Operasyonlarından Sorumlu Türkiye Genel Müdürü Nuri Topatan, açılışta gazetecilere yaptığı açıklamada, şirketin Türkiye'deki büyüme planlarına kararlılıkla devam ettiklerini belirterek, "Ülkemiz ekonomisine duyduğumuz güvenin yanı sıra Türkiye'nin sahip olduğu potansiyel ve büyüklük nedeniyle dört dörtlük bir yatırım atağı başlattık. 2009 sonuna kadar Türkiye'deki mağaza sayımızı 15'e, satış alanımızı 100 bin metre kareye çıkarmayı hedeflediğimiz yatırım atağımızın ilkini  İzmir  Balçova Mağazası ile yaptık. Bundan sonra 2 ay içinde biri Ankara, diğer ikisi İstanbul'da olmak üzere 3 mağaza daha açacağız'' dedi.
Sabah

İlgili haberler:

Media Markt İzmir mağazasını açtı!

Media Markt İzmir'deki ilk mağazasını yarın açıyor!

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Açılışa 5 bin kişi akın etti bu kez izdiham olmadı
  
Media Markt, 06:00'da açılış geleneğini İzmir'de de bozmadı. İzmirliler, ucuza satılan ürünleri alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu

ELEKTRONİK lektronik ürünler mağaza zinciri Media Markt, İzmir Balçova Mağazası'nın kapılarını açtı. Açılış gününde özel promosyonlu ürünlerin satılacağını duyan yaklaşık 5 bini aşkın kişi gece yarısından itibaren kuyruğa girdi. Sabah 06.00'da açılışı yapılan mağazada alınan özel önlemler sayesinde sık sık rastlanan yığılma ve izdiham bu kez yaşanmadı.

GECEDEN KUYRUĞA GİRDİLER
Açılışı, şirketin Operasyonlardan Sorumlu Türkiye Genel Müdürü Nuri Topatan, Satın Almadan Sorumlu Aziz Süer ve Almanya Sorumlusu Dr. Stark ile yaptı. Mağazanın açılışının yapılacağı günde özel promosyonlu ürünler satılacağını duyan İzmirliler, gece yarısından itibaren firma tarafından konulan bariyerlerde kuyruğa girdi. Sabah saatlerine doğru metrelerce uzayan kuyrukta 5 bin kişiyi aşkın kalabalık oluştu. Bekleyenlere battaniye ve çay gibi hizmetler veren firma kapılarını sabah 06.00'dan itibaren açtı. Mağazaya, ilk olarak bin kişi alındı. Bir süre beklendikten sonra yetkililer, dışarda kuyruktaki müşterilerden 200'er kişilik gruplar halinde almaya devam etti.

Mağaza sayısını 15'e çıkarmayı amaçlıyor
ŞİRKETİN büyüme planlarına kararlılıkla devam ettiklerini belirten Operasyonlarından Sorumlu Türkiye Genel Müdürü Nuri Topatan, '2009 yılı sonuna kadar Türkiye'deki mağaza sayımızı 15'e, satış alanımızı 100 bin metrekareye çıkarmayı hedeflediğimiz yatırım atağımızın ilkini İzmir Balçova Mağazası ile yaptık. Bundan sonra 2 ay içerisinde biri Ankara, diğer ikisi İstanbul'da olmak üzere 3 mağaza daha açacağız'' dedi.
Çağdaş EDİNSEL/Akşam


Geri Dön