30 / 04 / 2024

MediaMarkt, iki mağaza daha açacak!

MediaMarkt, iki mağaza daha açacak!

Kuruluşunun 30'uncu yılını kutlayan MediaMarkt, Türkiye'de 6 Ağustos'ta iki mağaza daha açacağını açıkladı



1979'da dört Alman girişimcinin Avrupa'da ilk denenen bir modelle kurduğu Media Markt, 14 ülkede 558 mağazaya ulaştı. Media Markt Türkiye Organizasyonlardan Sorumlu Genel Müdürü Nuri Topatan, "6 Ağustos'ta saat 06.00'da iki mağazamızı aynı anda açacağız" dedi.
Hürriyet

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Media Markt'ın 2009 hedefi 11'inci mağaza

MEDIA Markt Türkiye Organizasyonlardan Sorumlu Genel Müdürü Nuri Topatan, '6 Ağustos'ta saat 06.00'da iki mağazamızı aynı anda açacağız'' dedi. Media Markt'ın 30. yılının kutlandığı 'Born to be a live'' gecesinde konuşan Topatan, elekt ronik marketin 14 ülkede 558 mağazaya ulaştığını belirterek, Merter mağazasının da açılması sonrası çok yakında Türkiye'de de 11 mağazaya ulaşacaklarını söyledi. Topatan, şöyle devam etti: Media Markt sıradışı insanların yarattığı sıradışı bir marka. Kurucularımızın o günün şartlarında büyük risk alarak yepyeni bir konsept ile yarattıkları Media Markt'ın başarısının sırrı, müşteriyi odak noktasına taşıyan iş modelidir. Tüketicimize 'kandırılmana izin verme' gibi sloganla seslenen Media Markt, iki yıldır Türkiye'de de büyüyor.
Akşam

Aynı anda 2 yeni mağaza

30'uncu yılını kutlayan Media Markt, 6 Ağustos'ta sabah saat 06'da aynı anda 2 yeni mağaza birden açarak, Türkiye'deki mağaza sayısını 11'e çıkaracak...

Media Markt'ın mağaza hamlesi devam ediyor. Media Markt Türkiye Organizasyonlardan Sorumlu Genel Müdürü Nuri Topatan, "6 Ağustos'ta saat 06.00'da 2 mağazamızı aynı anda açacağız'' dedi. Media Markt'ın 30'uncu yılının kutlandığı 'Born to be a live' gecesinde konuşan Topatan, elektronik marketin 14 ülkede 558 mağazaya ulaştığını belirterek, çok yakında Türkiye'de de 11 mağazaya ulaşacaklarını söyledi. Mağazalardan birinin M1 Meydan Merter Alışveriş Merkezi'nde, diğerinin de Güneşli İstanbul212 Alışveriş Merkezi'nde açılacağı vurgulanırken; Topatan, şunları kaydetti:

'Sıra dışı marka' "
Media Markt sıra dışı insanların yarattığı sıra dışı bir marka. Kurucularımızın o günün şartlarında büyük risk alarak yepyeni bir konsept ile yarattıkları Media Markt'ın başarısının sırrı, müşteriyi odak noktasına taşıyan iş modelidir. Tüketicimize 'kandırılmana izin verme' gibi sloganla seslenen Media Markt, 2 yıldır Türkiye'de de büyüyor."

30'uncu yaşı pasta keserek kutladılar
1979 yılında 4 Alman girişimcinin Avrupa'da ilk kez denenen bir modelle kurduğu Media Markt'ın 30'uncu yıldönümü, Türkiye'de pasta kesilerek kutlandı.
Takvim


Geri Dön