01 / 05 / 2024

MediaMarkt yeni kampanya başlattı! Sadece üç günlük bu kampanyada yetişen alıyor!

MediaMarkt yeni kampanya başlattı! Sadece üç günlük bu kampanyada yetişen alıyor!

Şu an eğer bir akıllı telefon, televizyon, bilgisayar ya da kahve makinesi almayı düşünüyorsanız, bu haberi mutlaka okuyun. Çünkü elektronik perakendecisi MediaMarkt, yeni bir kampanya düzenlediğini ve birçok üründe çok çok cazip fiyat fırsatları sunduğunu duyurdu.



MediaMarkt düzenlediği yeni kampanya ile elektronik ürün ihtiyacı olanlara yeni bir fırsat sunuyor. Sadece üç gün sürecek bu kampanya kapsamında onlarca üründe fırsatlar ve web’e özel fiyat avantajları da sunulacağı açıklandı. Eğer siz de şu sıralar bir elektronik ürüne ihtiyacınız varsa bu kampanyayı sakın kaçırmayın.

MediaMarkt yeni kampanya başlattı! Sadece üç günlük bu kampanyada yetişen alıyor!

Uluslararası teknoloji perakendecisi MediaMarkt yeni kampanyasını duyurdu. Şirketin yeni kampanyası dahilinde, akıllı telefonlardan kahve makinelerine, televizyondan tablet ve bilgisayara kadar birçok üründe cazip indirimler olacak.

Elektronik ürün perakendecisi MediaMarkt, yeni kampanyası “Tam Zamanında”yı duyurdu. Buna göre, 13 ile 16 Ocak tarihleri arası MediaMarkt mağazalarında birçok üründe önemli indirimler olacak.

Uluslararası elektronik ürün perakendecisi MediaMarkt, düzenlediği kampanyalara bir yenisini ekledi. Şirket, ‘Tam Zamanı’ adını verdiği bu yeni kampanya kapsamında 13-16 Ocak tarihleri arasında bilgisayardan kahve makinelerine, akıllı telefonlardan, tabletlet ve televizyonlar ile küçük ev aletlerine kadar birbirinden farklı ürünlerin çeşitli fırsatlarla satışa sunulacağını duyurdu.


Geri Dön