01 / 05 / 2024

MediaMarkt'tan dev kampanya! 1000 TL'lik indirim

MediaMarkt'tan dev kampanya! 1000 TL'lik indirim

MediaMarkt'tan yeni bir kampyan geldi. Buna göre 1 Ağustos'a kadar Club üyesi olanlara 1000 TL'ye varan indirim kampanyası var. 



Tüm ürünlere gelen artış, ister istemez vatandaşın belini büküyor. Daha önce de pek çok kampanya düzenleyen MediaMarkt'tan yeni bir kampanya haberi geldi. 

Teknoloji mağazasının bu kampanyasında 1000 TL'lik indirim almak mümkün. Ancak bu 1000 TL'lik indirimi alabilmek için kişilerin teknoloji marketi MediaMarkt Club üyesi olması gerekiyor. 

MediaMarkt'tan yapılan açıklamaya göre, cazip kampanyalar düzenleyen MediaMarkt, çeşitli avantaj ve hizmetler sunduğu sadakat programı CLUB üyelerine özel kampanya başlatmış durumda. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön