30 / 04 / 2024

Mehmet Ceylan: Mega projelerle Karabük'ü kalkındıracağız!

Mehmet Ceylan: Mega projelerle Karabük'ü kalkındıracağız!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Karabük belediye başkan adayı olarak gösterdiği Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, "Mega projelerle Karabük'ü kalkındıracağız" dedi. Ceylan, Bir ekip ruhu içinde çalışacağız....



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Karabük belediye başkan adayı olarak gösterdiği Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, "Mega projelerle Karabük'ü kalkındıracağız" dedi.


DEVLET Planlama Teşkilatında Uzman olarak görev yapan eski Karabük milletvekili Ceylan, 21'inci yüzyılın gerektiği vizyonda belediyecilik hizmetini yapacağını söyledi. Ceylan, "Bir ekip ruhu içinde çalışacağız. 


Kimse endişelenmesin herkes görevinde kalacak. Tek vatandaşa güler yüz göstermeyen, belediyeye geldiğinde vatandaşlarla ilgilenmeyen kişilere de müsaade etmeyeceğim. Belediyenin boyunu aşan konularda da hükümetimizden yardım isteyeceğiz" dedi. 

Mega projeleri hayata geçirmede durumda olmak zorunda olduklarını belirten Ceylan, "Bir 'Filyos Vadisi Projesi' var. Bu büyük projeden yararlanmak zorundayız. Çarpık yapılaşmanın önüne geç mek için vatandaşın da görüşünü alarak  TOKİ  ile işbirliği halinde kentsel dönüşümü gerçekleştireceğiz. Belediye'nin boyunu aşan bir iş bu konuda merkezi idarenin desteğini aşacağız" dedi. 


Ali Faik Atay/ Sabah Gazetesi 


Geri Dön