21 / 05 / 2024

karabük mega projeler

karabük mega projeler

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Karabük belediye başkan adayı olarak gösterdiği Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, "Mega projelerle Karabük'ü kalkındıracağız" dedi. Ceylan, Bir ekip ruhu içinde çalışacağız....

TOKİ Karabük Eskipazar'da 60 bin 800 TL peşinatla 2+1!

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci 14 Eylül'de resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Karabük'te de yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Karabük Eskipazar projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Karabük Eskipazar 2022 ucuz konut projesi.

Nurettin Canikli: Mega projeler olmazsa ilerleme olmaz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Canikli,"Şehirleri geliştirecek ve kalkındıracak olan günlük işlerin yürütülmesiyle ilgili hizmetler değildir büyük projelerdir, mega projelerdir. Mega projeler olmazsa ilerleme olmaz" dedi...

Cahit Turhan: 2019 mega projeler yılı olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, 2019’un mega projeler yılı olacağını söyledi. Turhan, Kanal İstanbul, Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli gibi projeleri 2019'da başlatacaklarını açıkladı.

Mega projeler görücüye çıkıyor!

3 katlı Büyük İstanbul Tüneli ve 1915 Çanakkale Köprüsü gibi mega projeler İstanbul’da görücüye çıkacak. Dev projeler ilk kez en kapsamlı şekilde sunulacak. 

Mega projeler Türkiye'nin çehresini değiştirdi!

Mega projeler Türkiye'nin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Gayrimenkul yatırımcıları İzmir-İstanbul otoyolu ile Çanakkale Köprüsü'nün kesiştiği Balıkesir için sıraya girdi.

Mega projeler mega fiyat yaratıyor mu?

TÜİK tarafından açıklanan verilere göre, gayrimenkul sektöründe maliyetler artmaya devam ediyor. Bu artışın önemli bir nedeni olarak da Türkiye'de yapımı devam eden mega projeler gösteriliyor. Peki, Mega projeler mega fiyat yaratıyor mu?

Mega projeler 3 Ekim'de görücüye çıkıyor!

Mega projeler İstanbul'da görücüye çıkıyor. 3. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı 3 Ekim'de başlıyor. 

Mega projeler Uşak'ın çehresini değiştiriyor!

Uşak, altyapı çalışmaları, çevre düzenlemeleri ve kültürel hamlelerle modern bir yüze kavuşuyor. Kentin mega projeler sayesinde iddialı şehirler arasına gireceğini söyledi.

40 milyarlık mega projeler Mayıs'ta vitrine çıkıyor!

3.Havalimanı, 3. Köprü, Avrasya Tüneli gibi mega projelerin gerçekleştiği Türkiye’de bu büyük projelere imza atan firmalar 2. kez Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı’nda bir araya geliyor.

Mega projeler tabelalarda yerini aldı!

Türkiye'yi ayağa kaldıracak mega projeler tek tek açılıyor. Bugün hizmete açılacak olan 3. Köprü'nün yanı sıra, 3. Havalimanı da yeni tabelalarda yerini aldı.

Türkiye küresel mega projeler sıralamasında lider!

Dünya Bankası 2015 Global Kamu Özel Sektör İşbirliği Raporu'nu açıkladı. Rapora göre Türkiye, kamu-özel sektör iş birliği yatırımlarının yüzde 40'ını tek başına gerçekleştirerek, küresel mega projeler sıralamasında lider oldu.

Mega projeler sektöre canlılık getirecek mi?

Demokratik katılım ve denetim süreçlerine uyulmadan yapılan mega projeler, pek çok açıdan risk taşıyor. Sabancı Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ümit Şahin, mega projelerin kısa vadede bir canlanma getireceği ancak bunun sürdürülebilir olmayacağı kanaatinde.

Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı'nda mega projeler tanıtıldı!

İstanbul'daki mega projeler 26 Mayıs 2016'da gerçekleşen "Road Tunnel- Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı" etkinliğinde tanıtıldı.

karabük mega projeler Haberi

karabük mega projeler

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Karabük belediye başkan adayı olarak gösterdiği Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, "Mega projelerle Karabük'ü kalkındıracağız" dedi.


DEVLET Planlama Teşkilatında Uzman olarak görev yapan eski Karabük milletvekili Ceylan, 21'inci yüzyılın gerektiği vizyonda belediyecilik hizmetini yapacağını söyledi. Ceylan, "Bir ekip ruhu içinde çalışacağız. 


Kimse endişelenmesin herkes görevinde kalacak. Tek vatandaşa güler yüz göstermeyen, belediyeye geldiğinde vatandaşlarla ilgilenmeyen kişilere de müsaade etmeyeceğim. Belediyenin boyunu aşan konularda da hükümetimizden yardım isteyeceğiz" dedi. 

Mega projeleri hayata geçirmede durumda olmak zorunda olduklarını belirten Ceylan, "Bir 'Filyos Vadisi Projesi' var. Bu büyük projeden yararlanmak zorundayız. Çarpık yapılaşmanın önüne geç mek için vatandaşın da görüşünü alarak TOKİ ile işbirliği halinde kentsel dönüşümü gerçekleştireceğiz. Belediye'nin boyunu aşan bir iş bu konuda merkezi idarenin desteğini aşacağız" dedi. 


Ali Faik...