30 / 04 / 2024

Mehmet Ellibeş kentsel dönüşümü esnaflara anlattı!

Mehmet Ellibeş kentsel dönüşümü esnaflara anlattı!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kentsel dönüşüm ile ilgili belediye meclis üyelerine ve sanayi esnafına bilgilendirmelerde yaptı.



Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, meclis üyelerini ve sanayi sitesi esnafını bilgilendirmek amacıyla bir toplantı gerçekleştirdi. 


Gölcük Belediyesi'nin 3 bölgede gerçekleştireceği kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalar büyük bir hızla devanı ediyor. Müşavir firmanın çalışmaları neticesinde belli bir aşamaya gelen sanayi sitesinin dönüşümü ile ilgili Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş. meclis üyelerini ve sanayi sitesi esnafım bilgilendirmek amacıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Dönüşümün geldiği aşamayla ilgili açıklamalar yapan Başkan Ellibeş, meclis üyelerinin ve sanayi esnafının görüş ve önerilerini de aldı. 


İSTEKLEN DİNLENDİ 

Kentsel dönüşümün muhatapları olan kişilerin görüş ve önerilerinin kendileri için önemli olduğunu ifade eden Başkan Ellibeş, "Biz kentsel dönüşümü önemsiyoruz ve halkımız ile birlikte gerçekleştireceğiz. Bu güne kadar ranta müsaade etmedik. Bundan sonra da etmeyeceğiz. El birliği ile ilçemizin kalkınması, risklerinin azaltılması ve modern bir İlçe olarak Kocaeli'de yerini alma hususunda kararlılığımız tamdır" dedi. Daha sonra söz alan meclis üyeleri ve sanayi esnafı da görüş ve önerilerini meclise sundu. Yetkililerce not edilen bu görüş ve öneriler doğrultusunda çalışmalar sürdürülecek ve her aşamasında kamuoyu bilgilendirilecek.


Mavi Kocaeli Gazetesi


Geri Dön