28 / 04 / 2024

Mehmet Hançerli: Bin 600 konut ve kent müzesi yapacağız!

Mehmet Hançerli: Bin 600 konut ve kent müzesi yapacağız!

Mehmet Hançerli, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında bu alanda ticari alanlar, konaklama tesisleri, yeşil alan ve bin 600 konutun yapılacağını, Büyükşehir Belediyesince ise Kent Müzesi oluşturulacağını söyledi...



Karatay İlçe Belediyesi öncülüğünde kurulan 15. toplu konut hamlesi AK-SARAY Konut Yapı Kooperatifi'nin Genel Kurul toplantısı yapıldı. Aziziye Kültür Merkezi'nde gerçekleşen genel kurul toplantısına Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Belediye Meclis Üyeleri, AK-SARAY Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Gül ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda kooperatif üyesi katıldı. AK-SARAY Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Gül, 444 dairelik AK-SARAY konutlarının 324 dairesinin tamamlandığını ifade etti. Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise, ilçeye kazandırılan konutların Karatay'ı güzelleştirdiğini vurguladı. 


Mevlana Kültür Merkezi karşısındaki 230 bin metrekarelik alan hakkında da bilgi veren Hançerli, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında bu alanda ticari alanlar, konaklama tesisleri, yeşil alan ve bin 600 konutun yapılacağını, Büyükşehir Belediyesince ise Kent Müzesi oluşturulacağını söyledi. 


Konya Yenigün 


Geri Dön