03 / 05 / 2024

Melih Gökçek Pursaklar'a hastane sözü verdi!

Melih Gökçek Pursaklar'a hastane sözü verdi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Pursaklar AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışını gerçekleştirdi. Binlerce vatandaşın katıldığı törende açılışı yapan Gökçek, "40 dönümlük bir arazimiz var...



Pursaklar'da AK Parti SKM'nin açılışını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, ilçeye hastane sözü verdi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Pursaklar AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışını gerçekleştirdi. Binlerce vatandaşın katıldığı törende açılışı yapan Gökçek, "40 dönümlük bir arazimiz var. Bu arazi üzerinde, Selçuk kardeşimle birlikte buraya bir hastane kazandıracağız. Gençler diyor ki Pursaklar'a güzel bir stat lazım. Göçmen bloklarının orada 70 dönümlük yine bir arsa var. Buraya da stat yapacağız" dedi. 


"HAVAALANI YOLU NASILDI?" 

Pursaklar'ın her zaman AK Parti'ye yüzde 70'in üzerinde oy verdiğini ve partinin kalesi haline geldiğini ifade eden Gökçek, Pursaklar'da altyapıdan üstyapıya, parklardan sosyal ve kültürel yapılara varıncaya kadar birçok alanda hizmet gerçekleştirdiklerini anlattı. Gökçek, Esenboğa Havaalanı yolunu göstererek, "5 yıl önce bu yoldan nasıl geçiyordunuz, şimdi bu yol nasıl oldu?" diye hatırlatmada bulundu. 


HAVAALANI METROSU GELİYOR

Pursaklar'ın her geçen gün daha da büyüdüğünü kaydeden Gökçek, "Pursaklar'ın hemen yanında yapılan Kuzey  Ankara  Kentsel Dönüşüm Projemiz var. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bir müjde daha verdi. Kızılay'dan başlayarak Pursaklar'dan geçerek Havaalanı yoluna gidecek bir metro hattı daha yapılacak. Bunun için Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımızı, teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu. 


Sabah Ankara




Geri Dön