29 / 04 / 2024

Melih Gökçek'ten Osmanlı Halk Pazarı açıklaması!

Melih Gökçek'ten Osmanlı Halk Pazarı açıklaması!

Sabaha karşı yangın çıkan ve 250 işyeri yanan Osmanlı Halk Pazarı’nda ATO Başkanı Salih Bezci ile birlikte incelemelerde bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, esnafın sorunlarını dinledi, taleplerini aldı.




Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 250 işyerinin yandığı Keçiören Osmanlı Halk Pazarı’nda incelemelerde bulundu. 

Sabaha karşı yangın çıkan ve 250 işyeri yanan Osmanlı Halk Pazarı’nda ATO Başkanı Salih Bezci ile birlikte incelemelerde bulunan Başkan Gökçek, esnafın sorunlarını dinledi, taleplerini aldı. 

Pazar esnafı ile yarın yapılacak toplantıda bir araya geleceklerini belirten Başkan Gökçek, “Esnafımızın kararı ve talepleri önemli. ‘Bu Pazar yerine imar verilsin yüksek katlı bina yapılsın’ diyenler var. Yarın belediyede esnafla birlikte bir toplantı yapacağım. O toplantıdan sonra ne yapacağımıza birlikte karar vereceğiz” dedi.

Başkan Gökçek, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Osmanlı Halk Pazarı’nınmevcut olan haliyle aynen devam etmesi istenirse hemen yaparız. İkinci alternatif;çift katlı pazar yeri olması halinde onu da biz bitireceğiz, siz karışmayacaksınız. Üçüncüsü de ‘biz burada büyük inşaat yaptırmak istiyoruz’ derseniz, o zaman buraya yoğunluk vereceğiz. Cebinizden para çıkmaması için. Bunların hepsinin kararı, hepsinin takdiri sizin. Düşünün, kendi aranızda tartışın. Yarın yapacağımız toplantıya gelirsiniz, bir daha konuşuruz. Konuştuktan sonra neyi isterseniz ona karar vereceğiz.”

Başkan Gökçek, üzüntülerini de belirterek, “Allah bir daha böyle felaket vermesin. Acı vermesin. Gelen mala gelsin, cana gelmesin” diyerek sözlerini tamamladı.



Ankara Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön