28 / 04 / 2024

Ankapark Temapark açılış tarihi! Melih Gökçek açıkladı!

Ankapark Temapark açılış tarihi! Melih Gökçek açıkladı!

Ankapark Ankara Temapark projesinin açılış tarihlerini Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, NTV 'de canlı yayınlanan 45 Dakika programında Mehmet Barlas'a açıkladı. İşte Gökçek'ten Ankapark Tema Park açılış tarihi...




Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, NTV televizyonunda canlı yayınlanan 45 Dakika programında Mehmet Barlas'a konuk oldu. 30 Mart 2014'te gerçekleşecek yerel seçimler öncesinde projelerini açıklayan AK Parti adayı,  Ankara  Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, "Bizim en büyük projemiz Ankapark" dedi ve Ankapark Temapark projesinin açılış tarihini verdi. 


Sabah Gazetesi yazarı Mehmet Barlas'ın sorularını cevaplayan Gökçek, inşaatların yüzde 50'sinin tamamlandığını belirttiği Ankapark projesinin kapılarının Mart ayının ilk günlerinde Ankaralılar'a açılacağını, Ağustos ayında da Tema Park projesinin hizmete gireceğini açıkladı.


Ankapark Temapark açılış tarihi! Melih Gökçek açıkladı!
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Ankapark inşaatının yüzde 50'sinin tamamlandığını söyledi.


İşte Melih Gökçek'in Ankapark açıklamaları;


"Bizim en büyük projemiz Ankapark. Oyuncakların yüzde 90'ı geldi. İnşaatların yüzde 50'si tamamlandı. Ankapark Tema Park projesini Mart ayının ilk günlerinden itibaren Ankaralılar'ın ziyaretine açacağız. Ankaralılar Ankapark'a gelecek, çalışmaların nasıl ilerlediğini yerinde görüp değerlendirecek. Ağustos ayında da Tema Park'ı açacağız. 


Hürriyet Gazetesi yazarı Ayşe Arman, Ankapark projemizin şantiyesini gezdi "Bu ne kadar büyük bir vizyon başkanım" dedi."


Ankapark projesi, bilindiği gibi çalışmaları yerinde göstermek üzere Mart ayında Ankaralılar'ın ziyaretine açılacak. Resmi açılışın ise 2014 sonunda gerçekleştirileceği açıklanmıştı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Ankapark içindeki Temapark projesinin de açılış tarihini Ağustos 2014 şeklinde açıklamış oldu.


Temapark görselleri için tıklayın!

Ankapark'ta ne nerede? Tıklayın ve öğrenin!

Ankapark Temapark'ta neler var? Tıklayın ve öğrenin!

Ankapark nerede, nasıl gidilir? Tıklayın ve öğrenin!


Emre Kulcanay / Emlakkulisi.com





Geri Dön