28 / 04 / 2024

Memduh Büyükkılıç Esenyurt Sosyal Tesisi'ni inceledi!

Memduh Büyükkılıç Esenyurt Sosyal Tesisi'ni inceledi!

Memduh Büyükkılıç, Esenyurt Mahallesinin her geçen gün alan olarak büyüdüğünü hem de iki katlı binaların yerine çok katlı binaların yapılması ile nüfusun kat kat arttığını sonuç itibari ile mahallenin ihtiyaçlarının artığını söyledi.




Esenyurt Mahallesinin 1940'lı yıllarda kuruluşunun başladığını ve alt yapısı, yolları, imarlı ve zamanın modern yapısı ile 2000'li yıllara kadar iki nesile ev sahipliği yaptığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, mahallenin çok katlı imar planı ile hem nüfus yoğunluğunun artığını hem de sınır olarak Becen Bağlarına dayandığını kaydetti. 


Büyüyen ve gelişen mahallenin ihtiyaçlarında da haklı olarak farklılıklar oluştuğunu ve bu neden ile spor, dinlenme, sosyal çalışma, park gibi bir çok etkinliği bir arada sunan Sosyal ve Spor tesisi inşa ettiklerini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, "Esenyurt Mahallesinde daha önce çok amaçlı ve büyük ölçekli Hangar Parkını inşa ettik. Şimdi ise bu parkın devamı niteliğinde Sosyal ve Spor Tesisi inşa ederek çalışmada bütünlük sağladık. Sosyal ve Spor tesisi 500 metrekare zemin üzerinde 3 katlı olup toplam inşaat alanı 1500 metrekaredir. İnternet Salonu, Bahar Evi, ve Derslikler zemin katta yer almaktadır. İdare Odaları, Meslek Edindirme Derslikleri, aerobik Salonu, wc ve duş alanları ise birinci kattadır. Son katta ise çok amaçlı toplantı ve nikah salonu mevcuttur. Tesisin çevresinde ise çocuk oyun alanı, kamelyalar, oturma grupların yer aldığı 8000 metrekare park inşa edilmiştir. Bu çok amaçlı ve büyük ölçekli Sosyal ve Spor Tesisimiz Esenyurt Halkına Hayırlı olsun" dedi.


Deniz Postası


Geri Dön