28 / 04 / 2024

Memduh Büyükkılıç Kocatepe Mahallesi'nde projelerini anlattı!

Memduh Büyükkılıç Kocatepe Mahallesi'nde projelerini anlattı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocatepe mahallesinde düzenlenen sohbet toplantısına katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Başkan Büyükkılıç, bu bölge için planlaması yapılan yatırımlar ile ilgili bilgiler verdi...




Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocatepe mahallesinde düzenlenen sohbet toplantısına katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Başkan Büyükkılıç, bu bölge için bu zamana kadar yaptıkları ve yeni dönemde planlaması yapılan yatırımlar ile ilgili olarak bilgiler verdi.


Kocatepe Mahalle Muhtarı Ergün Koçer’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen sohbet toplantısına Başkan Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra, Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas ve meclis üyeleri de eşlik etti.


Açılış konuşmasını yapan Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, “Belediye Başkanımız çok teşekkür ediyorum. Çünkü 2004-2009 seçimlerinde sizlere verdiği sözleri bir bir yerine getirerek, hangi taahhütlerde bulunduysa hepsinin altından yüzünün akı ile çıktı. Bu sayede siz değerli dostlarımızın karşısına çıkabiliyoruz. İnşallah 30 Martta sizlerin vereceği destek ve teveccühünüz ile bu zamana kadar yapmış oldu hizmetlerin devamı için başkanımız 5 yıl daha görev başına gelecektir.”dedi.


Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç burada yaptığı konuşmada şunları söyledi;


Seçimlerin ülkemize, şehrimize, Melikgazimize hayırlar getirmesini diliyorum. Biz sizlerin bir parçasıyız.Bu zamana kadar hep bize destek olduğunuz,güç verdiniz.Biz sizlere minnettarız.Tabii Belsin bölgemizde birçok projemizi hayata geçirdik.Belsin nüfus yoğunluğunun en fazla olduğu bölgelerden birisi günden güne büyüyen bu semtimizin ihtiyaçlarını giderme adına bu zamana kadar birçok projemizi hayata geçirerek,sizlerin hizmetine sunduk.Melikgazi olarak biz her alanda hizmete varız diyoruz.Çok şükür borçsuz bir belediyeyiz.Sizlerin verdiği paraları yerli yerinde harcıyor kara delikler oluşturmuyor,kamu hakkını gözetiyoruz.


Yaklaşık 20 yıldır beklenen bir çalışmayı hayata geçirdiklerini hatırlatan Başkan Büyükkılıç,Yüksek gerilim hattını yer altına alınıyor.Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Taner yıldız’a çok teşekkür ediyorum.Bu projemizin hayata geçirilmesinde çok büyük katkı sağladı.Yüksek gerilim hattının yer altına alınması ile bu bölgede Belsin’den Kazım Karabekir’e kadar uzanan ve organize sanayi bölgesine gidişi rahatlatacak bir yol ve en önemlisi bu bölgenin imarlaşma hareketini hızlandıracak olan çalışmayı hayata geçirdik.Belediyemiz,Kaski,Elektrik şirketi büyük bir gayret ile yakın zamanda bu çalışmayı tamamlayacak ve sizlerin yıllardır beklediği bu hizmet yerine getirilmiş olacak.Ayrıca Tınaztepe mahallemize yakın zamanda temelini attık.Çok amaçlı ve büyük ölçekli içerisinde yüzme havuzu da dahil her yaş gurubuna hitap edecek bir tesisimiz bölgemize şimdiden hayırlı olsun dedi.


İstikrarın çok önemli olduğunun ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç,Melikgazi ilçesinin 520 bin nüfusu ile organize sanayileri,üniversiteleri,bağ ve sayfiye alanları,alışveriş merkezleri ile bir cazibe merkezi olduğunu ve Melikgazili olmanın bir ayrıcalık olduğunu sözlerine ekledi.



Doğu Rehberi


Geri Dön