04 / 05 / 2024

Memur olmak isteyenlere müjde! 60 puanla memur olun! Memurluk başvuruları başladı! Aman kaçırmayın!

Memur olmak isteyenlere müjde! 60 puanla memur olun! Memurluk başvuruları başladı! Aman kaçırmayın!

Memur olmak isteyenlere müjde verildi. KPSS’den 60 puan isteniyor. İşte detaylar!



Türk Patent ve Marka Kurumu “TÜRK PATENT” güncel memur alım başvurularının başladığını duyurdu. KPSS 60 puanla başvuru iş ve işlemleri için süreçleri resmen başladı. Sözleşmeli memur alımına dair tüm ayrıntılar, başvuruları ve süreci başvuru yapacak vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte o ayrıntılar…

MEMUR ALIMI GENEL ŞARYLARI!

  • 657 sayılı DMK’daki şartları taşıyor olmak gerekir,
  • T.C. vatandaşı olunmalıdır,
  • Askerlikle ilişiği olmamak gerekmektedir.
  • 2022KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak gerekir,
  • YDS’den en az D seviyesinde puan alınmış olunmalıdır,
  • Görevini devamlı olarak yapmasına engel teşkil edecek bir hastalığın bulunmaması gerekir.

TÜRK PATENT MEMUR ALIMI İÇİN MEZUN OLUNMASI GEREKEN BÖLÜMLER!

Adayların başvuru için Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar ve Enformatik, Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri, Bilgisayar Öğretmenliği, Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Elektronik Öğretmenliği, Elektronik ve Bilgisayar Öğretmenliği, Elektronik ve Haberleşme Öğretmenliği, Enformasyon Teknolojileri, Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Fizik, İstatistik, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, Matematik, Matematik ve Bilgisayar Bilimleri, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği şeklindeki bölümlerden mezun olunması gerekiyor.

PERSONEL ALIM TARİHİ VE BAŞVURU ŞEKLİ!

Türk Patent ve Marka Kurumu TÜRK PATENT” memur alımları için adayların iş ve işlemlerini 6 Şubat tarihine kadar tamamlaması gerekmektedir.

Adayların başvurularını, 23.01.2023-06.02.2023 tarihleri arasında (Saat 23:59) kadar e-Devlet sistemi üzerinden Türk Patent ve Marka Kurumu ya da Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım ya da Kariyer Kapısı yani isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinden elektronik olarak yapılabilir.

Taksilerde bir çağ kapandı! Artık rezerve dönemi başlıyor!

Bakan açıkladı! Asgari ücrete ara zam mı gelecek? İşte detaylar!


Geri Dön