02 / 05 / 2024

Memur ve emekliye ek zam 15 Ocak maaşına yetişmeyecek!

Memur ve emekliye ek zam 15 Ocak maaşına yetişmeyecek!

Memur ve emekliler 15 Ocak'ta verilmesi planlanan ek zamları dört gözle bekliyor. Ancak, memur ve emekliye ek zamların 15 Ocak maaşına yetişmeyeceği belirtildi.



AK Parti ve MHP, teklifte bulunan müteahhitlere fiyat farkı verilmesiyle ilgili düzenlemenin görüşmeleri sırasında maddeye “Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 1 Aralık 2021 tarihinden önce ihale edilen ve maddenin yürürlüğe girdiği tarihte devam eden sözleşmelerde, süre uzatımı verilmesi dahil maddedeki sınırlamalara tabi olmaksızın Cumhurbaşkanı tarafından farklı düzenlemeler yapılabilir" fıkrasının eklenmesi amacıyla önerge sundu.

Memur ve emekliye ek zam 15 Ocak maaşına yetişmeyecek!

Önergenin gerekçesinde, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının gerçekleştirdiği ihalelere ilişkin sözleşmelerin niteliği gereği Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından maddedeki kurallardan farklı belirleme yapılmasına imkan tanındığı ifade edildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön