28 / 04 / 2024

Son dakika gelişmesi! Memur ve emekliye ek yüzde 2.5 zam!

Son dakika gelişmesi! Memur ve emekliye ek yüzde 2.5 zam!

Milyonlarca memur ve emeklinin merakla beklediği ek zamla ilgili son dakika gelişmesi yaşanıyor. 15 Ocak’ta maaşlara yansımayan ek zam bugün yasalaşacağı öngörülüyor.



Maaşlara 2022 yılında gelmesi planlanan ek zamla ilgili yeni haberler gelmeye devam ediyor. 15 Ocak’ta maaşlara yansımayan ek zammın bugün yasalaşabileceği ortaya çıktı.

Kamupersoneli.net'te yer alan habere göre; memur maaşlarına yüzde 2,5’lik ek zammı içeren kanun teklifi geçtiğimiz hafta Meclis Genel Kurulu gündemine gelmiş, ancak yeterli çoğunluk sağlanamadığı için karara bağlanmamıştı. Bugün ise teklifin Meclis Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaşacağı konuşuluyor.

Habertürk canlı yayınında Aykut Türel’in tarafından konuyla ilgili olarak şu açıklamalar yapıldı:


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön