04 / 05 / 2024

Memura çifte maaş müjdesi! Hangi memur ne kadar zamlı maaş alacak?

Memura çifte maaş müjdesi! Hangi memur ne kadar zamlı maaş alacak?

Memur ve emekliler için geri sayım başladı. 15 Ocak'ta zamlı maaş alımları gerçekleşecek. Ek gösterge yasası ile yönetici memur pozisyonunda bulunanlar çifte maaş alacak. Hangi memur ne kadar zamlı maaş alacak ? İşte merak edilenler.



Zamlı maaş için 15 Ocak tarihini bekleyen yönetici memurlar için 15 Ocak'ta yürürlüğe girecek olan ek gösterge yasasındaki bir madde, il müdürü ve daire başkanı üstündeki yönetici pozisyonlarında  görev alan memurlara ek zam ödeneceğini belirtiyor. Belirtilen bu ek zam tutarı,bin 730 lira ile 10 bin 700 lira arasında seyredecek.

Memura çifte maaş müjdesi! Hangi memur ne kadar zamlı maaş alacak?

15 OCAKTA ÇİFTE MAAŞ

Akşam'ın haberine göre,Memur ve emekli için Ocak ayında alınacak maaş zammı yüzde 30 olarak mecliste kabul gördü. Maaşlar yüzde 30 zammına göre hesaplara yatacak. Yönetici memurlar Ocak ayında çifte maaş alacak.  Üst yönetici memurların çifte zam almasını sağlayacak karar ise 15 Ocak'ta yürürlüğe girecek ek gösterge düzenlemesi ile alındi.Yasanın 60. maddesi gereği yönetici pozisyonundaki memurlar için 15 Ocak 2023'ten itibaren geçerli olacak şekilde ek maaş artışı yapılmış olacak. Peki hangi pozisyondaki memurlar ne kadar alacak?Alacakları ek zam ile maaşları ne kadar olacak? İşte akıllardaki sorunun cevapları..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön