29 / 04 / 2024

Menderes Türel’den Demreli'ye kültür merkezi sözü!

Menderes Türel’den Demreli'ye kültür merkezi sözü!

Demre’de öğrencilerle buluşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kendisinden sinema salonu isteyen Nazife adlı öğrenciye kültür merkezi sözü verdi.




Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Demre Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle bir araya geldi. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, öğrencilerle, deneyimlerini paylaşıp, sohbet eden Başkan Türel, sorularını yanıtladı. 


MANEVİ KALKINMA


Alt yapı ve üst yapı yatırımları ile geleceğe çağdaş bir Antalya ve Demre bırakmaya çalıştıklarını söyleyen Başkan Türel, “Bir şehrin, bir ilçenin maddi kalkınmasını sağlıyor iken aynı zamanda manevi kalkınmayı da birlikte sağlamamız lazım. Onun için geliyoruz burada sizlerle bu buluşmaları yapıyoruz. Gençliğimizin ahlaklı bir toplum olarak yetişmesine neden olacak adımları eksik atarsak işte o zaman o bizim sağladığımız güzellikler geçici kalır. Manevi kalkınmadan kastımız, ahlaklı bir gençlik ve geleceğe aklında kötülükler değil iyilikler ile yürüyen bir gençlik oluşması, bunun için bir gayret sarf ediyoruz” diye konuştu.


NAZİFE’YE KÜLTÜR MERKEZİ SÖZÜ


Başkan Menderes Türel kendisinden Demre’ye sinema salonu isteyen 12’nci sınıfın öğrencisi Nazife Çınar’a kültür merkezi sözü de verdi. Başkan Türel,  “Bundan sonraki seçimlerde yeniden belediye başkanı seçilirsem Nazife’ye söz veriyorum, Demre’ye güzel bir kültür merkezini inşallah sinemaları ile birlikte yapacağız. İnşallah o kültür merkezi de bittiğinde sinemaya birlikte gideceğiz ve kurdeleyi de beraber keseceğiz. Eğer Antalya dışında bir üniversitede okursan o açılışa özel bekliyorum şimdiden davetlisin” dedi. Programın sonunda öğrenciler Başkan Türel’e bir tablo hediye etti.


Geri Dön