10 / 05 / 2024

Mep Endüstriyel Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Mep Endüstriyel Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Ekin ve Mustafa Dokuz ortaklığında kuruldu. 



Mep Endüstriyel Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Ekin ve Mustafa Dokuz ortaklığında kuruldu. 

Mep Endüstriyel Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Motorlu ve motorsuz, elektrikli, elektronik her çeşit karavasıtaları, her türlü sanayi ve lastikli iş makineleri, mobilvinçleri ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, kiralanması, kiraya verilmesi, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını dahili ticaretini yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi , özel ve endüstriyel tesis inşaatlarının elektrik tesisatını yapmak, yaptırmak, taahhütlere girmek, bu işler için gerekli organizasyonları kurmak. 3-Endüstriyel tesislerin, çelik binaların yapımı, borulama ,elektrik veya anahtar teslim yapımı ve bunlara ait taahhüt işleri. 4-Akaryakıt ve Lpg istasyonlarının mekanik bakım, onarım ve tesis kurulum ve taahhüt işlerini yapmak. 5-Endüstriyel tesislerin proje, mühendislik, danışmanlık ve bunlara ait eğitim işlemlerini yapmak. 6-Şirket otomotiv, tarım sektörleri ve savunma sanayinde kullanılan her türlü hammadde ile mamul yedek parça, ekipman,alet ve edevatın alım,satımı,ithalatı ve ihracatını yapar. 7-Şirket gıda sektöründe her türlü malın alım,satımı,ithali ve ihracını yapar ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler...


Geri Dön