28 / 04 / 2024

Meram Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonu!

Meram Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonu!

Meram Belediyesi tarafından Pirebi Mahallesi Larende Caddesi üzerindeki arsada yer alan akaryakıt ve LPG istasyonu 10 yıllığına kiraya veriliyor..



Meram Belediyesi tarafından Pirebi Mahallesi Larende Caddesi üzerinde bulunan bin 961,60 metrekare arsa üzerindeki 564 metrekarelik akaryakıt ve LPG istasyonu 10 yıl müddetle kiraya verilecek. İhale 9 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat 16.00’da yapılacak.


AKARYAKIT VE LPG İSTASYONU KİRAYA VERİLECEKTİR

Meram Belediyesinden:

1 - İhale konusu olan işin niteliği, yeri ve miktarı:

Pirebi Mahallesi Larende Caddesi No: 2’de (813 Ada 35 Parsel) bulunan 1.961,60 m² arsa üzerindeki 564,00 m²’lik akaryakıt ve LPG istasyonu 10 (on) yıl müddetle 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesine göre kapalı teklif usulü ile kiraya verilecektir.

İhaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespitte Belediye Encümeni serbesttir.

2 - Şartname ve eklerinin nereden ve hangi şartlarda alınacağı:

Şartname, Meram Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Gayrimenkul Yönetim Bürosundan KDV hariç 1.000,00 TL (Bin Türk Lirası) karşılığında temin edilebilir.

3 - İhalenin nerede hangi tarih ve saatte ve hangi usulle yapılacağı:

İhale 09/05/2018 Çarşamba günü saat 16.00’da Hacı İsa Efendi Mahallesi Azerbaycan Caddesi No: 5 Meram/KONYA adresindeki Meram Belediyesi Encümen Salonunda yapılacaktır.

4 - Tahmin edilen bedel ve teminat miktarı:

Gayrimenkulün 10 (on) yıllık muhammen kira bedeli KDV hariç 6.000.000,00 TL (Altımilyon Türk Lirası) dir. Geçici teminat miktarı 180.000,00 TL (Yüzseksenbin Türk Lirası) dir.

5 - İhaleye katılabilmek için istenen belgeler:

İhaleye katılabilmek için kanuni ikametgâh sahibi olmak, gerekli nitelik ve yeterliği haiz bulunmak, istenilen teminat ve belgeleri vermek zorunludur. Zarf içerisinde verilecek bu evraklar;

1- Teklif Mektubu,

2- Geçici teminat,

3- Tebligat için adres beyanı,

4- Şartname ve eklerinin satın alındığına dair makbuz,

5- Şartname ve eklerinin tamamen okunup kayıtsız şartsız kabul edildiğini ve ihaleye katılmak istendiğini belirten dilekçe,

6- T.C. Vatandaşlık numarasının bulunduğu nüfus cüzdanı sureti (ihale anında aslı ile teyid edilecektir.),

7- Kanuni ikametgâh belgesi,

8- Tüzel Kişiler İçin Ayrıca;

a. Noter tasdikli imza sirküleri,

b. Siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,

c. Vekâleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin noterden onaylı vekâletnamesi ile vekâleten katılanın noter tasdikli imza sirküleri.

9- Ortaklık girişimi olması halinde noter tasdikli ortaklık girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalanmış ortaklık sözleşmesi,

İstenilen tüm belgeler asıl veya noter tasdikli olacak ve kapalı zarf içinde sunulacaktır.

6 - Tekliflerin Verilme Yeri ve Zamanı:

İhaleye katılacak isteklilerin tekliflerini en geç 09/05/2018 Çarşamba günü saat 12.30’a kadar, sıra numaralı alındılar karşılığında Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğü Kararlar Bürosu‘na teslim etmeleri gerekir.

Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilir. Bu takdirde dış zarfın üzerine Meram Belediyesi’nin adresi ile hangi işe ait olduğu, isteklinin adı ve soyadı ile açık adresi yazılır. Posta ile gönderilecek tekliflerin de 09/05/2018 Çarşamba günü saat 12.30’a kadar Yazı İşleri Müdürlüğü Kararlar Bürosu‘na ulaşması şarttır. Postadaki gecikme nedeniyle işleme konulmayacak olan tekliflerin alınış zamanı bir tutanakla tespit edilir.

Meram Belediyesi’ne verilen teklifler herhangi bir sebeple geri alınamaz.

Saat ayarında Türkiye Radyo ve Televizyon (TRT) idaresinin saat ayarı esastır.

7 - Ödeme Şekli:

Gayrimenkulün 10 (on) yıllık kira bedelinin % 25 (yirmibeş)’i ile KDV’si ve ihaleden doğacak olan diğer masraflar sözleşme yapılmasından önce peşin olarak ödenecektir. Kalan % 75 (yetmişbeş)’i ile KDV’si 8 (sekiz) eşit taksitte ödenecektir. Taksitler sözleşmenin yapıldığı gün esas alınarak takip eden aylarda aynı gün içerisinde ödenecektir.

8 - Diğer Hususlar:

İhaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespitte Meram Belediye Encümeni serbesttir. Şartnamede ve ilan metninde belirtilmeyen hususlarda 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu hükümleri uygulanır.


 


Geri Dön