12 / 05 / 2024

Meram Belediyesi kiralık akaryakıt istasyonu

Meram Belediyesi kiralık akaryakıt istasyonu

Meram Belediyesi tarafından Pirebi Mahallesi Larende Caddesi üzerindeki arsada yer alan akaryakıt ve LPG istasyonu 10 yıllığına kiraya veriliyor..

Murat Kurum'dan kentsel dönüşüm açıklaması: 100 bin kiralık konut yapılacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'da kentsel dönüşüm vaadiyle ilgili bilgiler veren Kurum, Türkiye'de ilk defa 100 bin kiralık konut yapacaklarını söyledi.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Caddebostan'da 48 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık sinema salonu!

Kadıköy Belediyesi, Caddebostan Kültür Merkezi'nde bulunan 8 adet sinema salonunu 48 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralıyor...

Konya Meram Belediyesi'nden 11.5 milyon TL'ye satılık 2 dükkan!

T.C. Konya Meram Belediyesi, Konya ili, Meram ilçesi, Alavardı Mahallesi'nde yer alan 2 adet dükkanı 11 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Meram Belediyesi'nden emlak vergisi çağrısı!

2019 yılı Emlak Ve Çevre Temizlik Vergisi ikinci taksit ödemeleri için son tarih 2 Aralık 2019 olarak belirlendi. Meram Belediyesi de emlak vergileri ile ilgili olarak zamanınca ödeme çağrısı yaptı.

Meram Belediyesi'nden 22.1 milyon TL'ye satılık 330 gayrimenkul!

Konya İli Meram Belediyesi, Kozağaç Mahallesi'nde bulunan 520 kat irtifak tapulu taşınmazları satışa çıkardı. 330 gayrimenkulün satış bedeli ise 22 milyon 150 bin TL olarak belirlendi.

Meram Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık sağlık tesisi!

Konya İli Meram Belediyesi, Aksinne Mahallesi'nde bulunan imar planında Özel Sağlık Tesisi Sahası olan gayrimenkulü satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli ise 9 milyon TL.

Meram Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonu!

Meram Belediyesi tarafından Pirebi Mahallesi Larende Caddesi üzerindeki arsada yer alan akaryakıt ve LPG istasyonu 10 yıllığına kiraya veriliyor..

Konya Meram'da yıkım çalışmaları tamamlanıyor!

Konya Meram Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Proje kapsamında yıkımı gerçekleştirilen binaların molozları yeniden kum ve çakıla dönüştürülüyor.

Meram Belediyesi'nden 28.5 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Konya Meram Belediyesi tarafından düzenlenen Küçükaymanas Mahallesi Kentsel Dönüşüm Kat Karşılığı Yapım İşi İhalesi 21 Haziran'da gerçekleşecek..

Manisa'da kiralık binalarda hizmetler büyüyor!

Şehzadeler Belediyesi kiralık binalarda büyük hizmetler vermeye devam ediyor.

Meram Belediyesi, Karayolları ile protokol imzaladı!

Kaşınhanı Mahallesi’ndeki 30 bin metrekarelik parsel ile 34. Şube Tesisleri olarak kullanılan mülkiyeti KGM'ye ait Alpaslan ve K. Aybahçe mahallelerindeki parsellerin trampasına ilişkin protokol Meram Belediyesi ile Karayolları 3. Bölge Müdülüğü tarafından imzalandı.

Meram Belediyesi 2016 bütçesinde aslan payı yatırımların!

Meram Belediyesi'nin 2017 yılı bütçesi 286 milyon TL olarak kabul edildi. Bütçenin yaklaşık yüzde 73'ü Fen İşleri, Park Bahçeler, Plan ve Proje, Kentsel Dönüşüm, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü gibi yatırımcı müdürlüklere ayrıldı.

Meram Belediyesi kiralık akaryakıt istasyonu Haberi

Meram Belediyesi kiralık akaryakıt istasyonu

Meram Belediyesi tarafından Pirebi Mahallesi Larende Caddesi üzerinde bulunan bin 961,60 metrekare arsa üzerindeki 564 metrekarelik akaryakıt ve LPG istasyonu 10 yıl müddetle kiraya verilecek. İhale 9 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat 16.00’da yapılacak.


AKARYAKIT VE LPG İSTASYONU KİRAYA VERİLECEKTİR

Meram Belediyesinden:

1 - İhale konusu olan işin niteliği, yeri ve miktarı:

Pirebi Mahallesi Larende Caddesi No: 2’de (813 Ada 35 Parsel) bulunan 1.961,60 m² arsa üzerindeki 564,00 m²’lik akaryakıt ve LPG istasyonu 10 (on) yıl müddetle 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesine göre kapalı teklif usulü ile kiraya verilecektir.

İhaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespitte Belediye Encümeni serbesttir.

2 - Şartname ve eklerinin nereden ve hangi şartlarda alınacağı:

Şartname, Meram Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Gayrimenkul Yönetim Bürosundan KDV hariç 1.000,00 TL...