03 / 05 / 2024

Mercedes-Benz E-Serisi Coupé'ye 207 bin 500 TL zam! İşte 24 Ocak 2023 fiyat listesi...

Mercedes-Benz E-Serisi Coupé'ye 207 bin 500 TL zam! İşte 24 Ocak 2023 fiyat listesi...

Alman otomobil üreticisi olan Mercedes-Benz’in station modeli  E-Serisi Coupé modelinin Ocak ayı güncel fiyat listesi yayımlandı.. İşte, Mercedes-Benz E-Serisi Coupé'nin 24 Ocak 2023 fiyat listesi...



Mercedes-Benz E-Serisi Coupé'nin bilgi ve eğlence sistemi, sürücüyü iyi bir arkadaş gibi dinliyor ve konforu ile yolcularını yolculuğun her anının keyfini sürmeye  çağırıyor.

E-Serisi Coupé’nin tasarımı, öne doğru uzatılmış motor kaputu ve enerjik güç kubbelerinden yeni ve modern jant tasarımına kadar net bir dinamizm oluşturuyor. Çarpıcı radyatör ızgarası ve baştan tasarlanan LED farları bulunan güçlü ön tasarımı ise öne çıkan başka bir özelliği olarak öne çıkıyor.

Hareketli hatlar, sportif tasarımlı koltuklar ve yüksek kaliteli malzemeler E-Serisi Coupé'nin sportif ve şık karakterine vurguda bulunuyor. Sportif görünümlü iç mekan yüksek bir değer algısı ve akıcı formlar ile beğeni topluyor ve modern lüksü baştan oluşturuyor.

Mercedes-Benz E-Serisi Coupé her alanda kendini rahat bir şekilde kanıtlıyor.

E-Serisi Coupé'nin ne kadar sportif olacağı sürücü tercihlerine göre farklılık gösteriyor. Üstelik bu seçim için bir dokunuş yeterli oluyor. DYNAMIC SELECT, sürüş karakter seçim fonksiyonu, E-Serisi Coupé'nin sürüş tutumunun ayarlanmasını sağlıyor.

E-Serisi Coupé'nin yenilikçi güvenlik konsepti hız uyarlamalarında, manevra işlemlerinde, şerit değişimlerinde sürücüye uygun bir şekilde destek oluyor ve çarpışma tehlikelerinde sürücüyü korumayı amaçlıyor. En modern sürüş yardım sistemleri sayesinde hedefe daha güvenli ve rahat bir şekilde ulaşmaya yardımcı oluyor.

Peki Mercedes-Benz E-Serisi Coupé’nin teknik özellikleri neler? İşte, Mercedes-Benz E-Serisi Coupé'nin teknik özellikleri ve 24 Ocak 2023 fiyat listesi...


Geri Dön