03 / 05 / 2024

Mercedes-Benz C-Serisi Coupé'ye 91 bin 500 TL zam! İşte 22 Ocak 2023 fiyat listesi...

Mercedes-Benz C-Serisi Coupé'ye 91 bin 500 TL zam! İşte 22 Ocak 2023 fiyat listesi...

Alman otomobil üreticisi Mercedes-Benz’in C-Serisi Coupé modelinin 2023 Ocak ayı güncel fiyat listesi yayımlandı.. İşte, Mercedes-Benz C-Serisi Coupé, 22 Ocak 2023 fiyat listesi...



Formunun zirvesinde olan C-Serisi Coupé, artık çok daha fazla idmanlı görünüyor. C-Serisi Coupé, mükemmel formdaki gövdesi ile ilk bakışta dikkatleri üzerine çekiyor. Net ve kaslı yüzeyler, dinamik hatlar saf sportif Coupé tasarımını en net şekilde ortaya koyuyor. Yeni tampon ve standart elmas görünümlü radyatör ızgarası gibi çarpıcı stil elemanları, otomobile dikkat çekici bir görünüm kazandırıyor. 

Magma grisi yeni döşeme seçeneği eklenen entegre görünümlü koltuk tertibatı C-Serisi Coupé'ye sportif bir hava veriyor ve sportif sürüşlerin destekçisi oluyor. Açık gözenekli antrasit meşe ağacı veya açık gözenekli kahverengi ceviz ağacı süslemeleri C-Serisi Coupé'ye farklı bir hava veriyor.

Öne çıkan konfor özellikleri:

* DYNAMIC BODY CONTROL

* ENERGIZING konfor paketi

* Ön camda sanal gösterge paneli

C-Serisi Coupé'nin çok sayıdaki sürüş yardım ve güvenlik sistemi, kullanıcıları anlayabiliyor ve sürücülerin yükünü hafifletebiliyor.

Güvenlikte öne çıkan özellikler:

* Sürüş yardım paketi

* 360 derece kamera ile Park Paketi

* MULTIBEAM LED farlar

* PRE-SAFE sistemi

Peki Mercedes-Benz C-Serisi Coupé'nin teknik özellikleri neler? İşte, Mercedes-Benz C-Serisi Coupé'nin teknik özellikleri ve 22 Ocak 2023 fiyat listesi...


Geri Dön