29 / 04 / 2024

Mercedes-Benz E Serisi'ne bir zam daha! İşte 13 Kasım 2022 fiyat listesi

Mercedes-Benz E Serisi'ne bir zam daha! İşte 13 Kasım 2022 fiyat listesi

Lüks otomobil üreticisi Mercedes-Benz’in E Serisi'nin Kasım ayı fiyat listesi açıklandı. Aracın yine zamnlandığı görüldü. İşte, Mercedes-Benz E Serisi’nin 11 Kasım 2022 fiyat listesi…



Bilgi ve eğlence sistemi ile kullanıcıları iyi bir arkadaş gibi anlarken konforu ile de yolculuğun her saniyesinin keyfini çıkarmayı vadeden Mercedes-Benz E Serisi,  günlük hayattaki zorlukların hem şık hem de dinamik ve konforlu bir şekilde üstesinden gelinmesine yol açıyor.

Mercedes E-Serisi Sedan kullanıcıları tüm hedeflerine ulaştırmak için geliştirildi. E-Serisi Sedan’ın öne çıkan özellikleri oldukça dikkat çekici. Her zamanki gibi zarif ve hiç olmadığı kadar sportif olan yeni otomobil, dinamik güç kubbelerine sahip ön tasarımıyla beğeni topladı. Ayrıca geniş omuzlara ve iki parçalı arka aydınlatma grubuna sahip arka tasarımı da dikkatleri üzerine çekti. 

Mercedes E-Serisi Sedan'ın akıllı bilgi ve eğlence sistemi MBUX'a sahip dijital kokpiti ise oldukça ilgi gördü. E-Serisi Sedan, zarif malzemeleri ve üstün teknolojisi ile her yönden avantaj sunuyor. 

Mercedes E-Serisi Sedan seçilmiş öne çıkan özellikler:

* Artırılmış gerçekliğe sahip navigasyon
* ENERGIZING paketleri
* AIR BODY CONTROL
* Havalı süspansiyon sistemi

Mercedes-Benz E Serisi ne bir zam daha! İşte 13 Kasım 2022 fiyat listesi

Güvenlik ilk sırada!

E-Serisi Sedan’da güvenlik için çok sayıda yardımcı sistem standart olarak sunuluyor.  En modern güvenlik sistemleri sürücüyü yolda hiç olmadığı kadar dikkatli ve kapsamlı bir şekilde destekliyor. İster trafiğin yoğun olduğu saatte, ister uzun gece sürüşlerinde, ister bilinmedik yollarda olsun; E-Serisi tüm bu stresli durumlarda sürücünün üzerindeki yükü belirgin şekilde hafifletiyor. Bunun arkasında Mercedes-Benz ile her sürüşü daha güvenli ve benzersiz kılan bir konsept bulunuyor: Mercedes-Benz Intelligent Drive (Akıllı Sürüş). Çünkü direksiyonun ardında geçirilen zaman sürücüler için rahatlama zamanı ve enerjiyi yükseltme zamanı. Hedefe öncelikle güvenli, ama aynı zamanda daha rahat bir şekilde ulaşılması için.

Peki Mercedes-Benz E Serisi'nin teknik özellikleri neler? İşte, Mercedes-Benz E Serisi'nin teknik özellikleri ve 13 Kasım 2022 fiyat listesi…


Geri Dön