27 / 04 / 2024

Skoda Scala’ya kasım ayı bitmeden 40 bin lira zam! İşte 25 Kasım 2022 fiyat listesi…

Skoda Scala’ya kasım ayı bitmeden 40 bin lira zam! İşte 25 Kasım 2022 fiyat listesi…

Skoda’nın sportif ve enerjik tasarımıyla dikkat çeken otomobili Scala’nın kasım ayı fiyatları güncellendi. Skoda Scala’ya kasım ayında 40 bin lira zam geldi. İşte 25 Kasım 2022 fiyat listesi…



Skoda Scala, TOP LED arka aydınlatmalarıyla kombinlenen dinamik arka sinyal lambaları sayesinde eşsiz bir deneyim sunarken 1.0 ve 1.5’lik iki benzinli motor seçeneğiyle verimli yakıt tüketimi beklentilerini fazlasıyla karşılamaya her zaman hazır.

10.25’’ boyutundaki dijital gösterge paneli ve çok yüksek çözünürlüklü ekranı sayesinde ihtiyacınız olacak her türlü bilgi elinizin altında, gözünüzün hizasında.

Skoda Scala, güvenlik teknolojisini en üst düzeye taşımış durumda. EURO NCAP’ten beş yıldız alan Scala, sürücüye ve diğer yolculara en üst düzeyde güvenli bir ortam sağlıyor. Standart olarak 6 hava yastığına sahip otomobilde, hava yastığı sayısını 9’a kadar yükseltme opsiyonu da sunuluyor.

Skoda Scala’ya kasım ayı bitmeden 40 bin lira zam! İşte 25 Kasım 2022 fiyat listesi…

Scala’nın arkasında bulunan radar sensörü tek kelimeyle hayat kurtarıyor. 70 metrelik bir mesafeyi tarayan şerit değiştirme asistanı da kör noktadan yaklaşan aracı tespit ederek güvenli bir şekilde şerit değiştirmeniz için aynalardaki LED ışıklarla sizi ikaz eder.

Scala’nın geri manevra asistanı, arkadan yaklaşan herhangi bir aracı algılayarak sizi bir sinyal ile uyarır. Scala, gerektiğinde çarpışmayı önlemek için frenleri otomatik olarak devreye sokar ve durur.

Skoda’nın çok sevilen hatchback modellerinden olan Scala’nın kasım ayı yeni fiyat listesi belli oldu. İşte, Skoda Scala’nın 25 Kasım 2022 fiyat listesi…

 


Geri Dön