28 / 04 / 2024

Mercedes-Benz G Serisi kaç lira? İşte, Mercedes-Benz’ın G Serisi'nin 7 Eylül 2022 fiyat listesi…

Mercedes-Benz G Serisi kaç lira? İşte, Mercedes-Benz’ın G Serisi'nin 7 Eylül 2022 fiyat listesi…

Alman otomotiv devi Mercedes-Benz’in lüks segment arazi aracı G Serisi, fahiş fiyatlarıyla Türkiye’de de satışa sunuldu. İşte, Mercedes-Benz G Serisi’nin 7 Eylül 2022 fiyat listesi…



Mercedes-Benz G Serisi kaç lira? İşte, Mercedes-Benz’ın G Serisi nin 7 Eylül 2022 fiyat listesi…

Mercedes-Benz G Serisi, simgesel ve sağlam tasarımıyla görenleri kendine hayran bırakıyor. Mercedes mühendisleri tarafından benzersiz şekilde tasarladılar. 40 yıldır benzeri tasarımıyla G Serisi, sadece muhteşem bir iç ve dış tasarım sunmaz; kişiliğinizin güçlü yanlarını ortaya çıkarmanızı da sağlıyor.

Klasik arazi araçlarında olmayan ama Mercedes-Benz G Serisi’ni rakiplerinin önüne taşıyan Aktif Ergonomik Koltuk Paketiyle sürüş keyfinizi arttırıyor.

Ayrıca, aktif şerit takip yardımcısı ve 360 derece park yardım paketiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Her zeminde olağanüstü tutuşa sahip Mercedes-Benz G Serisi, üretilmeye başladığı 1979 yılından bu yana tırmanma kapasitesi, yerden yükseklik ve eğim açısı konularında standartları belirliyor. Güvenlik konusunda da çıtayı en yüklere çeken G Serisi, rakiplerini kıskandırıyor.

43 yıllık tecrübenin bir ürünü olan G Serisi, fiyatıyla da cep yakıyor.

Peki Mercedes-Benz G Serisi’nin teknik özellikleri neler? İşte, Mercedes-Benz G Serisi’nin teknik özellikleri ve fiyat listesi…


Geri Dön